<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1705023512907518&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Boekhouding automatiseren, waarom zou je dat doen?

Gegevens overtypen in je boekhouding kost veel tijd. En een foutje is zo gemaakt. Automatiseer het overnemen van data met koppelingen voor jouw boekhoudpakket. Een bankkoppeling om in- en verkopen automatisch te verwerken, je kassa..

Lees verder

Vakmensen opgelet! Zo verwerk je jouw orderbeheer..

Bestel je wel eens op locatie materialen en onderdelen? En zou het handig zijn als die bestellingen meteen in je administratie stonden als inkopen? Dat is nu mogelijk dankzij de koppeling tussen SnelStart en nieuwe app Minuba GO! van..

Lees verder

24/7 inzicht in je cijfers

Onbetaalde rekeningen, openstaande btw-aangifte, onverwerkte inkopen en je saldo. Heb jij dit allemaal overzichtelijk? Weet jij iedere dag hoe je er financieel voorstaat en of je je btw-aangifte al hebt gedaan? Krijg inzicht in je cijfers..

Lees verder

Hoe kies ik een boekhouder? Checklist met 11 tips!

Je bent overtuigd van de voordelen van een boekhouder of accountant en wilt graag je boekhouding (deels) uitbesteden. Zo maak je optimaal gebruik van alle fiscale voordelen, bespaar je tijd en hoef je je niet druk te maken over alle..

Lees verder

Boekhouding: zelf doen of uitbesteden?

Bij veel ondernemers staat boekhouden en je administratie bijwerken niet bovenaan op het lijstje van favoriete werkzaamheden. Toch is het één van de eerste dingen die je goed moet opzetten bij de start van je bedrijf. Je kunt je..

Lees verder

6 nadelen van boekhouden in Excel

Veel zzp’ers en kleine of beginnende ondernemers houden hun administratie bij in Excel. Vooral als je in het begin kosten wilt besparen en nog weinig facturen verstuurt, is het gebruik van Excel een voordelige keuze. Excel staat al op je..

Lees verder

Deze 5 boekhoudmissers kun je voorkomen

Er zijn maar weinig ondernemers die het bijhouden van hun administratie leuk vinden. En dat snappen wij. Het is vaak een tijdrovende klus. Jij houdt je liever bezig met andere taken. De boekhouding wordt vergeten of afgeraffeld. Er worden..

Lees verder

Aftrekposten: welke kosten mag je zakelijk aftrekken?

Veel ondernemers vinden aftrekposten best lastig en weten niet goed welke kosten je mag aftrekken van je omzet. Welke kosten ziet de fiscus als zakelijke kosten? En wist je dat sommige kosten niet 100% aftrekbaar zijn en dat je niet voor..

Lees verder

5 tips voor het bewaren van bonnetjes en inkoopfacturen

Bonnetjes en inkoopfacturen, best een lastig onderdeel van je administratie, maar wel een belangrijk onderdeel. Alle uitgaven die je doet voor je bedrijf, moeten goed verwerkt worden in je boekhouding. In dit blog lees je waarom je dit..

Lees verder

Interview: geen kwartaalstress en tijd over

Hoe houd je alle administraties continu up-to-date en lever je meer toegevoegde waarde aan je klanten? Hoe zorg je ervoor dat je nooit meer last hebt van kwartaalstress, terwijl je tijd over houdt en je werk leuker is? In dit interview..

Lees verder

Ondernemer Ruby Groen over tijdbesparen

Ondernemen, dat is bezig zijn met wat je het liefste doet. Hard werken en (hopelijk) goed verdienen. De juiste weg uitstippelen, bijsturen, doorgroeien. Ondernemer Ruby Groen van Langedijker Uitje vertelt hoe ze voor zichzelf begon en waar..

Lees verder

Scan je inkoopfacturen en vermijd administratiestress

Ben je een beetje een sloddervos of is je boekhouding netjes up-to-date? Als je aan het eind van de btw-periode nog snel alle bonnetjes bij elkaar moet zoeken, creëer je onnodige stress voor jezelf. Je weet misschien niet eens meer waar ze..

Lees verder