SnelStart verovert keurmerk Beste Werkgever

Hoezo-RGS

SnelStart heeft met een driesterrenscore het keurmerk Beste Werkgever veroverd. Dit is het resultaat van het medewerkersonderzoek dat Effectory bij SnelStart heeft uitgevoerd. Niet alleen de uitslag, maar ook de respons was goed: 102 van de 116 medewerkers deden mee (87,9%).

Het vroegere Medewerker Tevredenheidsonderzoek (MTO) heet tegenwoordig Medewerkersonderzoek. De reden is dat tevredenheid eigenlijk niet zoveel zegt. Iemand kan bijvoorbeeld heel tevreden zijn, terwijl hij misschien de hele dag weinig uitvoert en het juist daardoor prima naar zijn zin heeft.

Effectory

Het onderzoek is uitgevoerd door onderzoeksbureau Effectory uit Amsterdam. Op advies van het bureau heeft SnelStart vooraf met medewerkers uit verschillende teams onderzocht waar we trots op zijn en wat kan worden verbeterd. Aan de hand van deze resultaten heeft Effectory een vragenlijst opgesteld en kregen alle medewerkers begin september de kans om anoniem hun mening te geven over het werken bij SnelStart.

De belangrijkste bevindingen:
• het hart van organisatie klopt
• er is mooie score behaald op het gebied van collega’s, werk, product, klantgerichtheid en collegialiteit

De uitdagingen liggen bij:
• het geven en ontvangen van feedback
• beoordeling en communicatie
• samenwerking tussen de teams

We kunnen trots zijn op zo´n mooie score en gaan aan de slag met de verbeterpunten om onze organisatie naar een nog hoger niveau te brengen.

 

Keurmerk Beste Werkgever

De resultaten van het onderzoek leveren SnelStart een driesterren score op voor het keurmerk Beste Werkgever 2017-2018. Dat is de BesteWerkgever.png hoogst haalbare score. Deze wordt toegekend aan organisaties die zeer ver boven het gemiddelde van hun branche scoren. Een tweesterren score betekent ver boven gemiddeld en met één ster scoort een bedrijf bovengemiddeld.

De Beste Werkgeversscore is gebaseerd op zes elementen:
• werkgeverschap
• organisatietrots
• organisatierichting
• waardering
• werktrots
• het benutten van talent.

SnelStart maakt nu, samen met 61 andere bedrijven, kans op de titel Beste Werkgever 2017 -2018 tijdens de Beste Werkgevers Awards in februari 2018.

Duurzaam succesvol

Beste Werkgever is een keurmerk van Effectory BV en Intermediair. Een organisatie heeft twee jaar lang – van 1 januari 2017 tot en met 31 december 2018 – het recht om het keurmerk te voeren dat hoort bij de behaalde score op basis van de Beste Werkgeversscan. Met dit keurmerk toont een werkgever aan goed in contact te staan met zijn medewerkers en het potentieel te benutten om van binnenuit te verbeteren om zo duurzaam succesvol te zijn en/of te worden. Kortom, een organisatie waar mensen het leuk vinden om te werken.

Slimmer en sneller boekhouden?

Met SnelStart kies je zelf in hoeverre je je administratie automatiseert. Van razendsnel factureren en optimaal inzicht in je cijfers tot een geautomatiseerd debiteurenbeheer en/of voorraadbeheer. Bekijk nu welk pakket bij jouw bedrijf past. Bekijk meer
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.