SnelStart doet kennis op bij Microsoft Build in Seattle

door: Frank Grootemaat   op: 16 mei 2018 9:06:12 CEST

Om voorop te blijven lopen in ontwikkelingen op programmeergebied, zorgen onze ontwikkelaars ervoor dat ze op de hoogte blijven van alle belangrijke trends. Vanuit dat oogpunt was een vijfkoppige SnelStart-delegatie afgelopen week aanwezig op het evenement Microsoft Build in Seattle.

Lees verder

SnelStart [hartje] klant

door: Nelleke Kok   op: 15 mei 2018 13:14:02 CEST

Natuurlijk vinden wij zelf alles aan SnelStart fantastisch 😉 Maar wat vinden onze klanten eigenlijk? En waarom? Dat is voor ons belangrijke informatie. Daarom vragen wij regelmatig wat zij van ons vinden. 

Lees verder

SforSoftware: ‘partner in crime’ van SnelStart

door: Frank Grootemaat   op: 9 mei 2018 10:54:18 CEST

Het leven van klanten makkelijker maken. Daar draait het om bij SnelStart. Bij onze partner SforSoftware is dat niet anders. Gerrit Valkenburg is sinds 2014 eigenaar/directeur van het in Veenendaal gevestigde bedrijf. Hierbij een korte introductie van onze ‘partner in crime’.

Lees verder

Profiteer vandaag nog van Online Samenwerken

door: Stephanie Rijk   op: 18 april 2018 11:35:08 CEST

Online Samenwerken in SnelStart: u bepaalt zelf wat u doet aan uw boekhouding. Alleen facturen maken en bonnetjes inscannen. Alles zelf bijhouden en uw accountant alleen de btw-aangiftes laten versturen. Of alles uitbesteden, maar wel inzicht hebben in uw inkomsten en uitgaven. U kiest zelf wat het beste bij u past.

Lees verder

Je magazijn zo logisch mogelijk inrichten? Dat doe je zo!

door: Gerrit Valkenburg   op: 11 april 2018 16:29:48 CEST

Op het gebied van inrichting valt er bij de meeste magazijnen nog veel te winnen. Een niet optimaal ingericht magazijn kan vervelende gevolgen hebben. Denk aan onveilige situaties voor uw personeel, tekorten door ruimtegebrek en onnodig werk door een onlogische indeling. Belangrijk dus om uw magazijn logisch in te richten! Dit blog behandelt de vijf stappen naar een logisch ingedeeld magazijn.

Lees verder

Kredietaanvraag snel geregeld met koppeling SnelStart en LoanStreet

door: Frank Grootemaat   op: 10 april 2018 9:22:17 CEST

Enkele weken geleden realiseerden SnelStart en LoanStreet een softwarekoppeling. Op basis van de boekhoudgegevens uit SnelStart kunnen gebruikers via LoanStreet een kredietaanvraag indienen. Inmiddels hebben diverse gebruikers de koppeling al benut om een zakelijke lening te krijgen.

Lees verder

SnelStart spart met administratiekantoren

door: Frank Grootemaat   op: 6 april 2018 9:00:00 CEST

Om onze slimme boekhoudoplossingen te blijven verbeteren, hebben wij continu contact met onze klanten en partners. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Wat ontbreekt er nog in onze software? Steeds zijn wij op zoek naar antwoorden op deze vragen. Een belangrijke bron van inspiratie zijn administratie- en accountantskantoren, waarmee we regelmatig om tafel zitten. Vorige week waren er bijeenkomsten met groepen kantoren in Friesland en Noord-Holland.

Lees verder

Hoe gaat SnelStart om met uw persoonlijke gegevens?

door: SnelStart   op: 5 april 2018 9:58:01 CEST

Vanaf 25 mei 2018 geldt overal in de Europese Economische Ruimte (EER) dezelfde privacywetgeving. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) trad al op 25 mei 2016 in werking, maar twee jaar na dato wordt begonnen met de handhaving. De AVG vervangt de bestaande ‘Wet bescherming persoonsgegevens’.

Lees verder

Handige online dienst voor inlezen facturen

door: SnelStart   op: 26 februari 2018 14:15:35 CET

Handmatig invoeren van facturen kost veel tijd, zeker wanneer het om grote aantallen gaat. Denk hierbij naast reguliere inkoop- en verkoopfacturen aan bonnetjes, via e-mail verstuurde facturen en facturen uit portalomgevingen. Om de verwerking voor bedrijven makkelijker en sneller te maken, ontwikkelde SnelStart-partner Storecove een online dienst die 100 procent van de factuurstroom voor zijn rekening neemt.

Lees verder

Uitdaging mkb’ers: hoe regel ik externe financiering

door: Jakob Jan Brouwer   op: 22 februari 2018 10:00:00 CET

De financiële positie van het mkb verbeterde de afgelopen periode sterk. Veel ondernemingen verwachten een hogere omzet en winst in 2018. Toch signaleert SRA, de grootste koepelorganisatie van accountantskantoren, een bedreiging. Veel ondernemingen hebben moeite om de groei te financieren.

Lees verder