'Momenteel richt ik me vooral op kleinere klussen'

Sinds eind jaren tachtig is het een begrip in Heerhugowaard en omgeving: het installatiebedrijf van Ted Slijkerman. Particulieren en bedrijven kunnen bij hem terecht voor het plaatsen van sanitair, het installeren van verwarmingsinstallaties en nog veel meer. Ted werkt al 30 jaar met SnelStart en verdient het om in het zonnetje gezet te worden.

‘In 1986 ben ik begonnen met mijn bedrijf’, vertelt Ted. ‘In het begin werkte ik als wat ze nu zzp’er noemen. Al vrij snel had ik een behoorlijke klantenkring opgebouwd, zodat ik in 1988 met mijn eigen aangenomen werkzaamheden ben begonnen.’ Ted verzorgt installatiewerkzaamheden voor particulieren, de utiliteitsbouw en de woningbouw. ‘Samenvattend doe ik al het installatiewerk dat in en om het huis gebeurt, behalve elektrawerkzaamheden.’

Samenwerken is daarbij vaak het sleutelwoord. ‘Ik ben vennoot van Energie Service Noord West en het Sanitair & Tegel Centrum (STC) in Alkmaar’, zegt Ted. ‘Het onderhoud van klimaattoestellen loopt via Energie Service Noord West. In de showroom van het STC presenteren mijn collega’s en ik onze materialen en artikelen.’

'Tijdens de crisis zocht ik voor mijn personeel een andere werkplek'

Ted had een tijdje personeel in dienst en deed veel werk voor een bouwbedrijf, maar aan allebei kwam door de crisis een einde. ‘Voor mijn personeel heb ik toen een andere plek gezocht. Inmiddels werk ik dus alweer een tijdje alleen. Dat gaat prima. Momenteel richt ik me vooral op kleinere klussen en niet meer zozeer op het grotere werk.’

Slimmer en sneller boekhouden?

Met SnelStart kies je zelf in hoeverre je je administratie automatiseert. Van razendsnel factureren en optimaal inzicht in je cijfers tot een geautomatiseerd debiteurenbeheer en/of voorraadbeheer. Bekijk nu welk pakket bij jouw bedrijf past. Bekijk meer
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.