'Momenteel richt ik me vooral op kleinere klussen' #tofsteklanten

Sinds eind jaren tachtig is het een begrip in Heerhugowaard en omgeving: het installatiebedrijf van Ted Slijkerman. Particulieren en bedrijven kunnen bij hem terecht voor het plaatsen van sanitair, het installeren van verwarmingsinstallaties en nog veel meer. Ted is één van onze #tofsteklanten. Hij werkt al 30 jaar met SnelStart en verdient het om in het zonnetje gezet te worden. 

‘In 1986 ben ik begonnen met mijn bedrijf’, vertelt Ted. ‘In het begin werkte ik als wat ze nu zzp’er noemen. Al vrij snel had ik een behoorlijke klantenkring opgebouwd, zodat ik in 1988 met mijn eigen aangenomen werkzaamheden ben begonnen.’ Ted verzorgt installatiewerkzaamheden voor particulieren, de utiliteitsbouw en de woningbouw. ‘Samenvattend doe ik al het installatiewerk dat in en om het huis gebeurt, behalve elektrawerkzaamheden.’

Samenwerken is daarbij vaak het sleutelwoord. ‘Ik ben vennoot van Energie Service Noord West en het Sanitair & Tegel Centrum (STC) in Alkmaar’, zegt Ted. ‘Het onderhoud van klimaattoestellen loopt via Energie Service Noord West. In de showroom van het STC presenteren mijn collega’s en ik onze materialen en artikelen.’

'Tijdens de crisis zocht ik voor mijn personeel een andere werkplek'

Ted had een tijdje personeel in dienst en deed veel werk voor een bouwbedrijf, maar aan allebei kwam door de crisis een einde. ‘Voor mijn personeel heb ik toen een andere plek gezocht. Inmiddels werk ik dus alweer een tijdje alleen. Dat gaat prima. Momenteel richt ik me vooral op kleinere klussen en niet meer zozeer op het grotere werk.’

Klik op de foto's voor meer verhalen over onze #tofsteklanten:

Smits_uien_tofsteklanten

Smits Uien

Zijm_en_Blonk_tofsteklanten-1

Zijm en Blonk

van_Rooijen_tofsteklanten

Van Rooijen Wijnimport

 

In minder tijd makkelijk boekhouden?

Het kan met SnelStart. Bekijk nu hoe je in no-time controle over je boekhouding en inzicht in je cijfers krijgt. Ondek welk pakket bij jou past.