inKaart

Het pakket inKaart geeft je de vrijheid om te beslissen wat je zelf wel kunt en wat je graag overlaat aan je boekhouder of accountant. Zo houd je grip op je financiën en je bedrijf. 

Zelf facturen en herinneringen sturen

Natuurlijk verstuur je vanuit SnelStart zelf je verkoopfacturen. Zoveel je wilt. In één oogopslag zie je op het financiële dashboard welke facturen nog niet betaald zijn en met een druk op de knop verstuur je een eenvoudige betalingsherinnering.

Quote_2 inkaart
Marije van der Stelt Ondernemer

"Eerder gebruikte ik een gratis, online boekhoudpakket. Dat werkte niet voor mij. Boekhouden is niet mijn sterkste kant, daarom werk ik nu makkelijk samen met mijn boekhouder in SnelStart."


Bonnen en inkoopfacturen automatisch verwerken

Het inboeken van inkoopbonnen en -facturen wordt door de SnelStart Digitale Brievenbus met scan en herken steeds makkelijker. Veel boekingen worden automatisch voor je klaargezet. Jij controleert en maakt waar nodig aanpassingen. En kom je er niet helemaal uit? Dan kijkt je boekhouder of accountant snel even online met je mee. 

Incasso- en betaalopdrachten klaarzetten

Maak je gebruik van automatische incasso's? In inKaart zet je incasso-opdrachten en betaalopdrachten snel klaar. Je kunt ze daarna allemaal tegelijk verwerken in je bankomgeving. 

Btw-aangifte snel geregeld

Je btw-aangifte zelf doen vanuit je boekhoudsoftware: in SnelStart is het in een paar klikken gebeurd. Via het financiële dashboard zie je gedurende de btw-periode al welk bedrag je de Belastingdienst schuldig bent. Zo sta je nooit voor verrassingen.

Laat je de btw-aangifte liever aan je boekhouder over? Ook dat is geen probleem. Want dat is de kern van inKaart: je regelt het samen.

Meer controle over de financiën met inKaart

Direct starten

In minder tijd de administratie gedaan

Boekhouden met SnelStart inKaart scheelt veel tijd. Met inKaart zijn veel handelingen geautomatiseerd en makkelijk te koppelen met andere softwareprogramma's.

Spreek samen met je boekhouder of accountant af wie wat doet in de administratie. Veel kan je zelf en als je er niet uitkomt, kijkt je boekhouder snel even met je mee. 

Hulp en ondersteuning

Heb je vragen over het SnelStart-pakket? Dan kan je terecht bij een van onze medewerkers. Er zitten meer dan 60 mensen klaar om je te helpen. 

Probeer nu gratis

Dit is boekhouden met inKaart

In overleg met je boekhouder of accountant kun je best veel zelf regelen. Spreek af wie wat doet. Zo maak jij binnenkort misschien wel zelf je inkoopboekingen, houd je kas- en bankboek bij en doe je de btw-aangifte.

Jij beslist

Jij beslist

Doe zelf btw-aangifte

Doe zelf btw-aangifte

dashboard voor inzicht in je administratie

Dashboard

Eenvoudig te koppelen met 100+ softwareprogramma's:

Dit is inKaart

Facturen versturen (met je eigen logo!) zoveel je wilt, via de SnelStart Digitale Brievenbus al je inkoopbonnen en facturen naar je boekhouding doorsturen en gelijk zelf verwerken en zelf je btw-aangifte doen. Je bespaart veel tijd. En er is meer: kijk maar eens in de lijst hiernaast.

  • Zelf inkoopbonnen en -facturen verwerken
  • Facturen en betalingsherinneringen versturen
  • Incasso- en betaalopdrachten klaarzetten
  • Zelf btw-aangifte doen
  • Je boekhouder controleert en adviseert
  • Samen werkzaamheden verdelen
Klantenservice

Hulp nodig? We staan
voor je klaar!

Heb je vragen of wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Aarzel niet om contact op te nemen, we helpen je graag! 

Neem contact op Ga naar het Kennisplein