Storingen en onderhoud

Op deze pagina vind je informatie over de actuele status van storingen in SnelStart. Als er een storing bekend is, wordt dat hier weergegeven. We houden je op de hoogte van eventuele storingen en zorgen ervoor dat je snel weer aan de slag kunt.

Er is een storing.

Storing: PSD2 bankkoppelingen missen transacties

Bij de nieuwe PSD2 bankkoppelingen voor de Knab, ABN Amro, Regiobank, ASN en SNS kan het zijn dat er transacties ontbreken. Onze excuses voor het ongemak.

Bij de nieuwe PSD2 bankkoppelingen voor de Knab, ABN Amro, Regiobank, ASN en SNS kan het zijn dat er transacties ontbreken. Onze excuses voor het ongemak.

Waar heb je last van tijdens de storing?
Er zijn 2 mogelijke scenario's:

  • Vanaf 12 of 13 juni worden de transacties helemaal niet meer ingelezen.
  • Je mist alleen de transacties van 12 en 13 juni, de transacties na deze datum zijn wel binnen gekomen in je administratie.

Wat kun je doen?
In het geval dat je helemaal geen nieuwe transacties meer ontvangt dan moet je even opnieuw consent (toestemming) verlenen bij je bank. Dit gaat eenvoudig via de volgende stappen:

  1. Ga naar onze koppelingenpagina in SnelStart Web. Zoek de koppelingstegel 'Bankkoppelingen' en klik hierop.
  2. Je komt vervolgens in het nieuwe scherm van Bankieren.
  3. Klik bovenin op de knop Bankrekening toevoegen → Met automatische bankkoppeling
  4. Selecteer je bank. Je wordt doorgeleid naar de website van de bank. Log daar in.
  5. Je krijgt de vraag of je toestemming wilt verlenen. Selecteer de nummers en kies voor Ja. De toestemming is nu verleend.

In beide gevallen moet je nog de missende transacties handmatig inlezen. In dit Kennisplein artikel kun je lezen hoe je dit doet.

Lees meer