storing

Storingen

Op deze pagina zie je of er op dit moment een storing is in SnelStart. Is er een storing of zijn er andere meldingen? Dan houden we je hier op de hoogte en zorgen we dat je snel weer aan de slag kunt.

Er zijn geen storingen op dit moment.

Eerste hulp bij storingen

Grote storingen – zoals het niet kunnen aanmaken van een online administratie, geen herstelpunt of back-up kunnen terugzetten, of geen factuur kunnen versturen – houden we zelf actief in de gaten. Zodra we merken dat er iets mis is, lossen we dat zo snel mogelijk op. Je hoeft ons dan niet te bellen.

Wat kun jij doen?
Houd deze storingspagina goed in de gaten of probeer het op een later moment opnieuw. Dat bespaart je tijd en je hebt vaak sneller duidelijkheid.

Lijkt het om iets anders te gaan? Of denk je dat de storing nog niet is opgepakt? Meld het dan gerust.

Lijkt jouw storing nog niet opgepakt? Laat het ons dan weten via de telefoon of chat. Op die pagina vind je ook onze openingstijden.

Storing melden buiten werktijd
Heb je buiten werktijd een storing? Grote storingen die meerdere klanten raken, worden ook dan door ons gemonitord.

Toch een storing melden? Buiten onze reguliere openingstijden ga je daarvoor naar deze storingspagina. Je ziet hier buiten werktijden een knop met de tekst 'Storing melden'. Als je daarop klikt, log je eerst in met je SnelStart-inloggegevens. Daarna verschijnt er automatisch een formulier dat je kunt invullen. Zo weten wij precies wat er aan de hand is en kunnen we je zo snel mogelijk helpen.

Gebruik je een bankkoppeling via PSD2? Dat is de koppeling waarvoor je eerder een klantonderzoek hebt doorlopen. Zie je dat de bankmutaties van vandaag nog niet in je administratie staan? Geen zorgen.

Als mutaties niet automatisch worden ingelezen, zorgen wij ervoor dat dit alsnog gebeurt. In veel gevallen verschijnen ze later op de dag alsnog. Wacht daarom één dag af.

Staan de mutaties er de volgende dag nog steeds niet in en zie je ook geen storingsmelding? Dan is er waarschijnlijk iets misgegaan. Je kunt de mutaties dan zelf eenvoudig handmatig inlezen via de functie historische transacties ophalen.

Heb je een aangifte verstuurd, maar staat de status nog niet op ‘geaccepteerd’? Soms duurt de verwerking iets langer. De Belastingdienst heeft maximaal 72 uur om een aangifte te verwerken.

Houd de status van je aangifte en onze storingspagina goed in de gaten. Is er na 72 uur nog steeds geen status ‘geaccepteerd’? Verstuur de aangifte dan opnieuw. Ook eerder opnieuw versturen mag – dat lost het probleem soms al op.

Zien wij dat er een storing is bij het verzenden van aangiften? Dan melden we dit op onze storingspagina. Controleer deze daarom altijd zelf. Je blijft zelf verantwoordelijk voor het indienen van de aangifte bij de Belastingdienst.