inStap

Je verstuurt zelf je facturen naar al je klanten en je boekhouder regelt de rest. Met de SnelStart Digitale Brievenbus hoef je zelfs niet meer langs met je bonnen.

inStap: verstuur na elke klus snel je factuur

Met SnelStart inStap maak en verstuur je snel al je facturen, ook met btw-verlegd. Je voegt makkelijk je logo toe en de factuur bevat altijd alle wettelijk verplichte gegevens. Ook eenvoudige offertes maak je op deze manier snel zelf. En het mooie is: er is geen limiet aan het aantal offertes en facturen dat je kunt sturen.

Quote_1 instap
Terry Bruyn en Marcel Berghuis Ondernemers

'Voorheen leverden we elk kwartaal een envelop met bonnetjes in bij onze boekhouder. Nu is het veel makkelijker. We hebben realtime inzicht en dat is ideaal."


Betaallink: nog sneller je geld binnen

Om je facturen nog sneller betaald te krijgen kun je een betaallink toevoegen*. Onderzoek wijst uit dat klanten graag gebruik maken van de link 'betaal nu' in je facturen. Je hebt sneller je geld binnen. 

Alle bonnen direct bij je boekhouder

Bonnen en inkoopfacturen lever je snel aan bij je boekhouder via de SnelStart Digitale Brievenbus: Bonnetjes kun je snel inscannen via de app op je mobiel en inkoopfacturen doormailen naar je persoonlijke SnelStart-mailbox. Bij- en afschrijvingen op je bankrekening komen met een bankkoppeling direct in je boekhouding. Je boekhouder zit niet meer te wachten op je berg bonnetjes en heeft jouw cijfers snel up-to-date. In het handige financiële dashboard zie jij altijd en overal hoe je ervoor staat. 

* Je kunt zelf kiezen aan welke facturen je een betaallink toevoegt. Het gebruik van de betaallink binnen SnelStart is gratis.

 

Stuur zoveel facturen als je wilt en werk slim samen met je boekhouder

Direct starten

Begin nu met factureren

De eerste maand bij SnelStart krijg je van ons. Gratis. Begin gelijk met het versturen van je eerste factuur en merk hoe makkelijk boekhouden kan zijn.

Hulp en ondersteuning

Meer dan 60 helpdeskmedewerkers zitten bij SnelStart klaar om je te helpen. En door de makkelijke samenwerking met je boekhouder zit je boekhouding altijd goed.

Probeer nu gratis

Makkelijk boekhouden voor iedereen

Stuur zoveel facturen als je wilt en gebruik de SnelStart Digitale Brievenbus om al je bonnen en inkoopfacturen direct naar je boekhouder of accountant te sturen. Je bespaart zeeën van tijd. Dat is inStap.

Digitale brievenbus

Digitale brievenbus

Facturen versturen

Facturen sturen

dashboard voor inzicht in je administratie

Dashboard

Eenvoudig te koppelen met 100+ softwareprogramma's:

Dit is inStap

Zelf facturen maken via de app of vanaf je computer. Ook de facturen met btw-verlegd. En voor de rest regelt je boekhouder of accountant je boekhouding en de btw-aangifte. Dat scheelt jou veel tijd en je weet zeker dat alles goed geregeld is.

  • Zelf facturen maken en verzenden
  • Ook btw-verlegd-facturen
  • Bonnen en facturen digitaal aanleveren via de SnelStart Digitale Brievenbus
  • Online samenwerken met je accountant
  • Inzicht via het dashboard
  • Tijd over om te ondernemen
  • Makkelijk boekhouden
Klantenservice

We staan voor je klaar

Heb je vragen of wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Aarzel niet om contact op te nemen, we helpen je graag! 

Neem contact op Ga naar het Kennisplein