'SnelStart is ideaal voor veel kleine ondernemers'

Van het gesprek met Dirk Maatman van Het Pakhuis mannenmode spat de energie en het ondernemerschap. Het Pakhuis mannenmode verkoopt stijlvolle en originele merkkleding tegen scherpe prijzen. Zij hebben een omvangrijke collectie eigentijdse kleding, met talloze topmerken. Dirk vertelt met zichtbaar plezier over hoe hij zijn eigen inkoop doet en hoe belangrijk hij de service naar zijn klanten vindt. 27 jaar oud is hij, maar hij weet duidelijk waar hij met zijn bedrijf naartoe wil.

Makkelijk, logisch en overzichtelijk

"Op advies van mijn administratiekantoor en door positieve ervaringen van andere jonge ondernemers heb ik voor SnelStart gekozen. SnelStart is ideaal voor kleine ondernemers. Het werkt makkelijk, logisch en is overzichtelijk. Hiervoor heb ik met een ander pakket gewerkt, maar dat beviel niet. Het was tijd om over te stappen naar SnelStart."
SnelStart maakt mijn werk makkelijk.

Meer tijd om in mijn eigen zaak te staan

De overstap naar SnelStart vond Maatman niet erg moeilijk te realiseren. ‘Mijn boekhouder en ik zitten door de koppeling op één lijn en dat maakt mijn leven een stuk makkelijker. Dat klinkt cliché, maar het is echt zo. Ik besteed nu één keer per week een paar uurtjes aan mijn boekhouding en dat betekent dat ik meer tijd heb om in mijn eigen zaak te staan. Je zit als ondernemer simpelweg niet te wachten op een administratie waar veel tijd in gaat zitten."

Realtime inzicht

Toch is zijn tijdwinst niet het allergrootste pluspunt van werken met SnelStart. "Ik heb continu realtime inzicht in mijn resultaten en dat is wat ik wil."

Ga ook voor gemak, tijdwinst en inzicht

Vraag nu gratis en vrijblijvend de online productdemo aan en ontdek de voordelen van een geautomatiseerde administratie. Ik wil een demo
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.