‘Qua tijd ben ik er met SnelStart enorm op vooruit gegaan’

"Eigenlijk heb ik inmiddels al twee succesvolle bedrijven." Maurits Ebbers van Ebbers Boomzorg is hét voorbeeld van een jonge, ambitieuze en succesvolle ondernemer. Bomen! Daar ligt zijn passie en hij heeft zich gespecialiseerd in het kappen en snoeien ervan.

"Iedere boom is anders, dus is er iedere keer een ander plan van aanpak nodig." Daarnaast is hij sinds anderhalf jaar ook eigenaar van Landhek.com en maakt hij op locatie de mooiste houten hekken. Inmiddels is hij 25 jaar, maar ondernemer is hij sinds zijn twintigste.

Excel voldeed echt niet meer

"Ik kende SnelStart al voordat mijn boekhouder het mij adviseerde. Voor SnelStart werkte ik in Excel, maar dat voldeed op een bepaald moment echt niet meer. Offertes stuur ik de hele week door naar mijn klanten. In het weekend maak ik vervolgens mijn facturen. Dat is echt supereenvoudig met SnelStart."

"‘Qua tijd ben ik er met SnelStart echt enorm op vooruit gegaan. Pure tijdwinst, dat is het. De prijs staat zeker in verhouding tot de kwaliteit."

"Het maken van offertes en facturen is echt supereenvoudig."

Ga ook voor gemak, tijdwinst en inzicht

Vraag nu gratis en vrijblijvend de online productdemo aan en ontdek de voordelen van een geautomatiseerde administratie. Ik wil een demo
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.