5 inspirerende podcasts

Successen en leermomenten van andere ondernemers. Het laatste accountantsnieuws. En hoe geven bedrijven hun digitale toekomst vorm? Het komt allemaal aan bod in de podcasts die wij voor jou hebben geselecteerd. Luister ze in de auto, op de fiets of op je werkplek en laat je inspireren.

eelcodeboer

De Eelco de Boer Podcast 

Korte podcasts voor wie weinig tijd heeft. Eelco de Boer interviewt ondernemers over hun successen en leermomenten. Daarmee wil hij zijn luisteraars helpen meer business te genereren en hun onderneming naar een hoger niveau te tillen.  


vitamine-a-podcast-artwork

Vitamine A 

Vitamine A, van accountant.nl, is dé podcast voor accountants en financials. Sven Budding spreekt gasten over het laatste accountantsnieuws, waardevolle inzichten en originele visies op actuele thema's. Onderwerpen variëren van vrouwelijk leiderschap tot innovatie en het nieuwe accountantskantoor. 


digitalheroes

Digital Heroes 

Soms kunnen we iets leren van andere bedrijven. De podcastserie Digital Heroes is een samenwerking van KPN, FD en BNR, waarin bedrijven gevraagd wordt hoe zij hun digitale toekomst vormgeven. Hoe gaan zij om met de cloud, de werkplek, internet of things en de digitalisering?  

mastersofscale

Masters of Scale

Gastheer Reid Hoffman - medeoprichter van LinkedIn – laat zien hoe ondernemers bedrijven van wereldformaat hebben ontwikkeld. De podcast bespreekt zakelijke onderwerpen rond ondernemerschap, leiderschap, strategie en management en combineert zakelijke strategieën met persoonlijke ervaringen.  


timferrissshowart-1400x1400

The Tim Ferriss Show

Hij staat in bijna elk zakelijke podcast-rijtje en dat is niet voor niets. Tim Ferriss bevraagt ondernemers, sporters, artiesten en anderen om er achter te komen ‘hoe doe je dat, hoe ben je groot geworden’? In de interviews vertellen beroemdheden over hun tactieken, tools en gewoonten. Laat je inspireren.

In minder tijd makkelijk boekhouden?

Het kan met SnelStart. Bekijk nu hoe je in no-time controle over je boekhouding en inzicht in je cijfers krijgt. Ondek welk pakket bij jou past.