5 inspirerende podcasts voor boekhouders en accountants

Successen en leermomenten van andere ondernemers. Het laatste accountantsnieuws. En hoe geven bedrijven hun digitale toekomst vorm? Het komt allemaal aan bod in de podcasts die wij voor boekhouders en accountants hebben geselecteerd. Luister ze in de auto, op de fiets of op je werkplek en laat je inspireren.

eelcodeboer

De Eelco de Boer Podcast

Korte podcasts voor wie weinig tijd heeft. Eelco de Boer interviewt ondernemers over hun successen en leermomenten. Daarmee wil hij zijn luisteraars helpen meer business te genereren en hun onderneming naar een hoger niveau te tillen.  

  vitamine-a-podcast-voor-acocuntants

Vitamine A 

Vitamine A, van accountant.nl, is dé podcast voor accountants en financials. Sven Budding spreekt gasten over het laatste accountantsnieuws, waardevolle inzichten en originele visies op actuele thema's. Onderwerpen variëren van vrouwelijk leiderschap tot innovatie en het nieuwe accountantskantoor. 


digitalheroes

Digital Heroes 

Soms kunnen we iets leren van andere bedrijven. De podcastserie Digital Heroes is een samenwerking van KPN, FD en BNR, waarin bedrijven gevraagd wordt hoe zij hun digitale toekomst vormgeven. Hoe gaan zij om met de cloud, de werkplek, internet of things en de digitalisering?  

mastersofscale

Masters of Scale

Gastheer Reid Hoffman - medeoprichter van LinkedIn – laat zien hoe ondernemers bedrijven van wereldformaat hebben ontwikkeld. De podcast bespreekt zakelijke onderwerpen rond ondernemerschap, leiderschap, strategie en management en combineert zakelijke strategieën met persoonlijke ervaringen.  


timferrissshowart-1400x1400

The Tim Ferriss Show

Hij staat in bijna elk zakelijke podcast-rijtje en dat is niet voor niets. Tim Ferriss bevraagt ondernemers, sporters, artiesten en anderen om er achter te komen ‘hoe doe je dat, hoe ben je groot geworden’? In de interviews vertellen beroemdheden over hun tactieken, tools en gewoonten. Laat je inspireren.

 

Boekhouders en accountants opgelet

Maak je werk leuker en makkelijker, houd veel tijd over en werk samen met je klanten zoals jij dat wil. Bekijk alle voordelen van SnelStart Accountant. Bekijk nu
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.