5 inspirerende podcasts voor ondernemers

Successen en leermomenten van andere ondernemers. Het laatste nieuws over de economie. En hoe gaan we om met werkdruk? Het komt allemaal aan bod in onderstaande podcasts. Luister ze in de auto, op de fiets of op je werkplek en laat je inspireren.

 

businessbookpodcast

Business Books Podcast

Geen tijd om een zakelijk boek te lezen? Luister dan eens naar de podcast van Thijs Peters en Remy Gieling. In 30 minuten bespreken ze de belangrijkste lessen en inzichten uit de meest inspirerende businessboeken van dit moment.


je baan of je leven

Je baan of je leven

Iedere maandag delen Connie de Jonge en Donovan van Heuven in de podcast Je baan of je leven handige tips voor een betere werk-privébalans. Ze zoeken naar antwoorden op herkenbare uitdagingen zoals gefocust blijven bij grote drukte, `s nachts wakker liggen van werk en omgaan met wrijvingen binnen een organisatie.


4118504-1641805868200-baca45f6ef1

De Spaarpodcast

Robin Seetz en Rowan Siskens hopen met hun podcast anderen te inspireren om aandacht te besteden aan hun (persoonlijke) financiën. Op een toegankelijke manier bespreken ze onderwerpen als pensioenen, budgetteren, beleggen, FIRE, crypto en hypotheken.

audio

TED Talks Daily

Iedereen heeft wel eens van TED Talks gehoord. Luister iedere werkdag naar de korte podcast TED Talks Daily over de meest uiteenlopende onderwerpen. De ene dag hoor je alles over NFTs en de andere dag over klimaatverandering of leiderschap.


NPR_Planet_Money_cover_art

 

Planet Money

Planet Money is een populaire, Engelstalige podcast waarin alles wat speelt in de economie op een aangename manier wordt uitgelegd. Onderwerpen variëren van factoren die van invloed zijn op ziekteverzuim tot wat gebeurt er met de Brexit.

Slimmer en sneller boekhouden?

Met SnelStart kies je zelf in hoeverre je je administratie automatiseert. Van razendsnel factureren en optimaal inzicht in je cijfers tot een geautomatiseerd debiteurenbeheer en/of voorraadbeheer. Bekijk nu welk pakket bij jouw bedrijf past. Bekijk meer
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.