API-koppeling

Ben je software-ontwikkelaar? Wij geloven in de kracht van samenwerken. Door software te koppelen met SnelStart, maken we de administratie van ondernemers makkelijker.

Er zijn twee soorten koppelingen die je kunt maken met SnelStart. Een maatwerkkoppeling, die specifiek voor jouw klant wordt gemaakt. En een productiekoppeling, die voor meerdere eindgebruikers wordt ontwikkeld.

Voorwaarden productiekoppeling:

  • Het gebruik van de 0Authmethode is verplicht
  • De webhookURL moet in het aanvraagformulier zijn ingevuld
  • De koppeling moet toegevoegde waarde hebben voor SnelStart-gebruikers
  • De koppeling moet passen binnen de toekomstvisie van SnelStart

Bovenstaande vereisten beoordelen we tijdens de aanvraagprocedure.

* SnelStart is een (boekhoud)software dienstverlener en geen bank. Bankdiensten worden geleverd door onze partner Adyen N.V.
Venster sluiten

Aanvraagprocedure

Stap 1: vraag de koppeling aan
Meld via dit formulier je koppeling eenvoudig aan. Binnen drie weken hoor je of deze is goedgekeurd.
Stap 2: krijg toegang tot onze B2B-portal
Na aanmelding ontvang je alle informatie die je nodig hebt over het maken van de koppeling. Ook bieden we de ontwikkelsleutel aan.
Stap 3: ontwikkel de koppeling
Ontwikkel je koppeling. En leg met behulp van onze documentatie de koppeling tussen SnelStart en jouw software-oplossing.
Stap 4: vraag de certificering aan
Klaar met ontwikkelen? Vraag via dit formulier de certificering aan voor je koppeling. Na certificering ontvang je een permanente maatwerk- of productiesleutel.
Stap 5: certificering
Na de certificeringsaanvraag gaat de certificeringsperiode van circa 12 dagen in, waarbij we de koppeling in de gaten houden.

Als de koppeling aan onze eisen voldoet, zullen we de koppeling toelaten en voorzien van een permanente maatwerk- of productiesleutel.

Bij afwijzing nemen we altijd weer contact met de ontwikkelaar op.