Dé zakelijke rekening voor ondernemers

Soepel bankieren met de hoogste spaarrente

Een zakelijke rekening vol mogelijkheden, zonder verborgen kosten. Dát is SnelStart Bankieren. Soepel bankieren vanuit de app met de hoogste zakelijke spaarrente van Nederland.

Exclusief voor Vroege Voorlopers

In 2024 smelten bankieren en boekhouden samen in SnelStart. Eerst lanceren we de zakelijke rekening los van onze boekhoudsoftware. Exclusief voor Vroege Voorlopers stellen we dit nu alvast beschikbaar. Gratis! Start jij als Vroege Voorloper met onze zakelijke rekening?

 

Ja, ik wil een zakelijke rekening

Dit krijg je bij je zakelijke rekening

icon-bankieren-4

Vijf betaalrekeningen

Ideaal om je uitgaven te splitsen. Gebruik bijvoorbeeld één bankrekening voor je vaste lasten, één voor je btw-aangifte en één voor je winst. Zet ze in zoals jij wilt!
icon-bankieren-3

Oneindig veel spaarrekeningen

Open zoveel spaarrekeningen als je wilt. Zonder extra te betalen. Je kunt op elk moment geld storten en opnemen.
icon-bankieren-2

De hoogste spaarrente: 2,1%

Laat je zakelijke spaargeld in recordtempo groeien. Tot € 100.000 ontvang je een rente van 2,1%.
icon-bankieren-1

Koppeling met je boekhoudpakket

Schrijf je geld bij of af vanaf je zakelijke rekening? Het staat automatisch in je SnelStart-boekhouding.

Binnenkort beschikbaar

 • Fysieke betaalpas waarmee je overal in Nederland kunt betalen.
 • Digitale SnelStart-betaalpassen voor al je rekeningen; zo betaal je extra snel en makkelijk via Apple Pay of Google Pay.
 • Je geld automatisch verdelen over je spaar- en betaalrekeningen (digitale potjes).
 • Notificatie wanneer een factuur is betaald.
 • Berichtje zodra je de btw-aangifte kunt betalen.
 • Herinnering om je bonnetje te uploaden met scan & herken na een betaling.

En nog veel meer...

SnelStart-Zakelijk bankieren-6

Zo werkt het

Open je zakelijke rekening

 • Vul je bedrijfsgegevens in.
 • Open de e-mail om de ‘SnelStart Bankieren’-app te downloaden.
 • Beantwoord vragen over jezelf (en je bedrijf) en open je rekening.
 • Stort minimaal € 500 en voer maandelijks ten minste drie pinbetalingen uit. Zo kunnen we het functioneren van de app goed testen.

Voordelen voor Vroege Voorlopers

Primeur met innovaties

Je hebt de primeur om de ‘SnelStart Bankieren’-app te verkennen. Als eerste profiteer je van onze zakelijke rekening en je ervaart exclusief hoe de app groeit met functionaliteiten, voordat ze voor iedereen beschikbaar komen.

Invloed op vernieuwingen

Je hebt invloed op de ontwikkeling van een prachtige, nieuwe dienstverlening. Geef feedback, deel je ideeën en werk met ons samen om SnelStart Bankieren te verbeteren.

Gratis toegang

In ruil voor je waardevolle feedback betaal je niks. Je zakelijke rekening én je transacties zijn helemaal gratis.

annette-contact-inorde

Vragen?

Meer weten over SnelStart Bankieren en/of het Voorloperprogramma? We helpen je graag! Bel met een onze Klantenservice via 0222 36 30 62.

Meestgestelde vragen

Wat houdt het Voorloperprogramma van SnelStart Bankieren in?

Onze Bankieren-app is nog in ontwikkeling en bevat nog niet alle functionaliteit. Als Vroege Voorloper krijg je gratis exclusieve toegang tot de app. Jouw feedback helpt ons de functionaliteiten te verbeteren.

Het Voorloperprogramma van SnelStart Bankieren is tijdelijk. Wanneer de ontwikkeling volledig is afgerond, stopt het programma en maken we de app voor iedereen beschikbaar.

Kan iedereen Vroege Voorloper worden?

In eerste instantie kunnen alleen ondernemers die met een eenmanszaak staan ingeschreven bij de KVK én een licentie van een SnelStart-boekhoudpakket hebben, Vroege Voorloper worden. Mogelijk kan op korte termijn iedereen die ondernemer is, zich aanmelden als Vroege Voorloper (ongeacht bedrijfsvorm en ook als niet SnelStart-klant).

In het Voorloperprogramma zijn de functionaliteiten het meest geschikt voor zelfstandige ondernemers (zzp'ers) en minder voor middelgrote bedrijven (MKB).

We vragen Vroege Voorlopers om minimaal € 500,- op de zakelijke rekening te storten en minimaal drie pinbetalingen per maand te doen zodra de SnelStart-betaalpas beschikbaar is. Dit doen we om voldoende activiteiten in de app te genereren en functionaliteiten goed te kunnen testen.

Wat kost SnelStart Bankieren?

De definitieve prijzen volgen spoedig. We beloven een transparante, eenvoudige en vriendelijke prijsstelling, zonder verborgen kosten. Tot die tijd is je zakelijke rekening gratis als Vroege Voorloper.

We vragen je als Vroege Voorloper wel om minimaal € 500 op je SnelStart-rekening te storen en maandelijks ten minste drie pinbetalingen uit te voeren. Zo maak je écht gebruik van de app en kunnen wij  het functioneren van de app optimaal testen.

Waarom wordt gevraagd om € 500 te storten op de zakelijke rekening?

Om de ontwikkeling van onze bankierapplicatie optimaal te ondersteunen, zoeken we betrokken gebruikers die actief gebruik maken van de zakelijke rekening en de ‘SnelStart Bankieren’-app. Als je minimaal € 500 stort en maandelijks ten minste drie pinbetalingen uitvoert met je SnelStart-betaalkaart, maak je écht gebruik van de functionaliteiten van de app. En alleen dan kunnen wij de app goed testen. We waarderen je betrokkenheid en kijken uit naar een waardevolle samenwerking bij de verdere ontwikkeling van SnelStart Bankieren.

Hoe ziet de toekomst van SnelStart Bankieren eruit?

In het begin bieden we de zakelijke rekening nog afzonderlijk aan van onze boekhoudsoftware. In de toekomst integreren we beide diensten. Vanaf dat moment kan SnelStart veel meer handelingen voor je automatiseren, omdat je je boekhouding en transacties dan binnen één platform uitvoert. Je hoeft geen bankkoppeling meer te maken, je banktransacties staan realtime in je administratie en je bent niet afhankelijk van verschillende partijen. Door al je financiële zaken bij SnelStart onder te brengen, wordt alles eenvoudiger.

Wat kan ik verwachten van de 'SnelStart Bankieren'-app?

Zolang de zakelijke rekening nog niet is geïntegreerd met onze boekhoudsoftware, vormt de app de basis van SnelStart Bankieren. Vanuit de app open je je rekening en bevestig je al je betalingen. We verrijken de app met steeds meer handige functionaliteiten die het regelen van je bankzaken makkelijker maken, zoals:

 • Een fysieke betaalpas.

 • Activatie in Apple Pay of Google Wallet om nog eenvoudiger te betalen via je smartphone of smartwatch.

 • Automatisch je geld verdelen over meerdere spaar- en betaalrekeningen (digitale potjes). Handig voor het opzij zetten van btw, winst of reserves.

 • Handige notificaties die je laten weten wanneer een factuur is voldaan, de btw-aangifte kan worden betaald of die je herinneren een bonnetje van een betaling te uploaden via scan&herken.

Hoe kan ik feedback geven op functionaliteiten in de app?

Als je tijdens het gebruik van de app iets opmerkt - of als je suggesties hebt die kunnen bijdragen aan verbeteringen - laat het weten. In de app vind je een knop waarmee je feedback kunt doorgeven.

Heb je inhoudelijke vragen en wil je een medewerker spreken? Neem dan contact op via telefoonnummer 0222 - 36 30 60. We zijn maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 18.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Hoe open ik een zakelijke rekening bij SnelStart?

Meld je aan via deze pagina en je ontvang een e-mail om de SnelStart Bankieren’-app te downloaden. In de app start je de aanvraag om een zakelijke rekening te openen. Hierbij beantwoord je enkele vragen over je bedrijf en jezelf. Tip: houd je KVK-nummer bij de hand.

Nadat je de aanvraag hebt afgerond, ontvang je bericht of je aanvraag is goedgekeurd. Als we nog aanvullende vragen hebben, nemen we contact met je op. Als we je aanvraag goedkeuren, ontvang je van ons bericht dat je zakelijke betaalrekening is geactiveerd.

Hoe lang duurt het voordat mijn zakelijke rekening actief is?

SnelStart activeert je nieuwe zakelijke rekening zo snel mogelijk. Als sommige gegevens ontbreken of niet helemaal kloppen, moeten we deze handmatig controleren. Meestal duurt deze controle niet lang.

Hoe vraag ik een SnelStart-betaalpas aan?

Fysieke en virtuele betaalpassen zijn binnenkort beschikbaar. Je kunt ze dan aanvragen via de app.

Waar kan ik betalen met mijn SnelStart (virtuele) bankpas?

Fysieke en virtuele betaalpassen zijn binnenkort beschikbaar. SnelStart maakt gebruik van het Mastercard-netwerk. Je kunt overal online betalen waar Mastercard wordt geaccepteerd. In eerste instantie kun je nog niet pinnen in winkels met Maestro. Na het Voorlopersprogramma is dit wél mogelijk.

Hoe koppel ik de zakelijke rekening aan mijn SnelStart-boekhoudpakket?

Met een bankkoppeling worden de bij- en afschrijvingen van je bankrekeningnummer automatisch in je administratie gezet. Dit scheelt tijd, want hierdoor hoef je de afschriften niet handmatig te downloaden.

Hoe automatiseer ik mijn financiën?

Het automatiseren van je geldstromen is binnenkort beschikbaar. SnelStart gebruikt hiervoor verschillende bankrekeningen om regels op te stellen en automatisch geld voor je te verplaatsen. Je hebt bijvoorbeeld één bankrekening voor je btw-aangifte, één voor je winst en één voor reserves.

Met de vijf zakelijke betaalrekeningen en het onbeperkte spaarrekeningen, heb je altijd genoeg rekeningen om je bestedingsplan naar wens in te richten.

Hoe veilig is bankieren met SnelStart?

Het saldo op je SnelStart zakelijke rekening valt onder het depositogarantiesysteem. Daarmee is het geld op je rekening tot €100.000 veilig.

SnelStart werkt samen met Adyen om de bankdiensten aan te kunnen bieden. Adyen heeft een banklicentie en hanteert een strenge en grondige beveiliging.

Wordt mijn geld geïnvesteerd?

Nee, het is jouw geld en dat wordt niet geïnvesteerd.

Wat voor soort bedrijven kunnen zich aanmelden voor SnelStart Bankieren?

In eerste instantie is SnelStart Bankieren alleen beschikbaar voor ondernemers die een SnelStart-boekhoudpakket hebben en als eenmanszaak zijn ingeschreven bij de KVK.

Uiteindelijk kunnen alle rechtsvormen met SnelStart Bankieren aan de slag: van eenmanszaak en B.V. tot stichtingen en verenigingen. Je bedrijf hoeft dan alleen een officieel KVK-nummer te hebben.

De functionaliteiten zijn tijdens het Voorloperprogramma het meest geschikt voor zelfstandige ondernemers (zzp'ers) en minder geschikt voor middelgrote bedrijven (MKB).

Ik heb een vraag over de zakelijke rekening van SnelStart, waar moet ik zijn?

Voor al je vragen kun je terecht bij onze klantenservice. We zijn maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 18.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 0222 - 36 30 60.