Onze missie

Met slimme boekhoudoplossingen maken wij het leven van ondernemers aangenamer.

Onze visie

SnelStart streeft ernaar om de boekhouding van ondernemers 100% te automatiseren. Wij doen alles voor klanttevredenheid. Als familiebedrijf streven wij naar continuïteit en de beste werkomgeving voor mensen die onze passie delen. We zien het als een uitdaging om mee te denken qua maatschappelijke en duurzame ontwikkelingen, zodat Texel een voorbeeldfunctie inneemt voor de rest van de wereld.

Onze klantbeloftes

1.pngMakkelijk boekhouden Met onze boekhoudsoftware kan iedereen boekhouden. Ook kunt u makkelijk samenwerken met uw accountant;

2.pngBetrouwbaarheid staat voorop Wij beseffen dat uw boekhouding alleen voor u is. Beveiliging en privacy staan bij ons centraal;

3.pngService met een glimlach Wij helpen u graag en op vriendelijke wijze. Dat mag u van ál onze medewerkers verwachten;

4.pngVoordelige keuze Wij bieden u een betaalbaar boekhoudpakket, waarmee u zelf uw boekhouding kunt regelen;

5.pngAlles voor tevredenheid Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zolang u niet tevreden bent, zijn wij ook niet tevreden.

Een stukje historie

SnelStart historie

Ondernemer pur sang Wim Ploeg sr. (1940-2015) richtte in 1964 Elektronische Industrie De Tak op. Core business: scheepselektronica en elektronische orgels. In 1968 ging De Tak, nu versterkt door familiebedrijf Stark en zonen, zich richten op recreatie en woninginrichting.

De ondernemersgeest bleef actief. In de jaren ’80, toen de computer zijn intrede deed in de samenleving, werd de behoefte aan administratieve software steeds groter. De software die reeds bestond voldeed niet aan de eisen. Zo besloot Wim Ploeg sr. zelf administratiesoftware te ontwikkelen. De kracht van deze software lag in de eenvoud en snelheid: iedereen kon ermee werken en het startte snel. De basis van SnelStart was gelegd.

Inmiddels zijn we ruim 30 jaar verder en is de directie in handen van de zonen Ploeg. Deze nieuwe generatie houdt alle ontwikkelingen op het gebied van administratie en techniek nauwlettend in de gaten. Hierdoor blijft SnelStart voldoen aan de wensen en behoeften van ondernemers. Ook in de toekomst.