SnelStart is een van de eerste boekhoud- en facturatiepakketten in Nederland. Sinds begin jaren tachtig ontwikkelen wij boekhoudsoftware voor ondernemers. Al die jaren was de insteek om boekhouden eenvoudig en begrijpelijk te maken voor elke ondernemer. Het is dan ook geen wonder dat het aantal gebruikers van onze software na ruim 35 jaar nog steeds groeit.

De klant staat bij de ontwikkeling van onze software centraal. Een ontwikkelaar is bij ons niet iemand die zoveel mogelijk programmacodes maakt. Een ontwikkelaar bij SnelStart lost klantproblemen op met slimme softwarematige oplossingen. De techniek is niet het uitgangspunt, de gebruikers en de waarde die wij aan ze leveren zijn dat wel!

SnelStart is een bedrijf waar werknemers de kans krijgen zich te ontplooien. Waar iedereen het verschil kan maken en waar gepassioneerd wordt gewerkt aan het ontwikkelen en vermarkten van slimme administratieve software die ondernemers ontzorgt en helpt succesvol te zijn. Een bedrijf waarvan de medewerkers het kloppend hart vormen en waar betrokkenheid een sleutelbegrip is. Bij het product, bij de klant en bij elkaar.

Onze visie:

Succesvolle ondernemers vormen de basis van een florerende economie. SnelStart ziet het als haar taak om bedrijven te faciliteren met innovatieve oplossingen voor administratieve vraagstukken. Wij ontzorgen ondernemers zodat zij hun bedrijf kunnen laten groeien en daarmee een meerwaarde bieden aan onze maatschappij.

Onze missie:

Met slimme software helpen wij ondernemers succesvol te zijn.

Onze merkbelofte:

SnelStart maakt boekhouden makkelijk.

Onze Why:

Wij zijn ervan overtuigd dat slimme software ondernemers helpt succesvol te zijn, zodat zij de basis kunnen vormen van een florerende economie.

Doe de BOBOB! Onze kernwaarden:

  • Betrouwbaar
  • Onderscheidend
  • Betrokken
  • Ondernemend
  • Bevlogen