Toen nog bijna niemand een computer gebruikte - ruim 40 jaar geleden - begon SnelStart als pionier met zoeken naar nieuwe manieren om de administratie van ondernemers makkelijker te maken. Met inmiddels ruim 140.000 klanten is makkelijk maken nog steeds ons centrale thema. Nieuwe technieken en mogelijkheden maken dat we hieraan met veel plezier blijven werken.

De gebruiker staat centraal

Niet de techniek, maar de klant - de gebruiker van onze software - staat centraal in onze productontwikkeling. Tevreden klanten maken dat wij ons werk met plezier doen. Wij maken moeilijke dingen makkelijk. Dat is onze missie. Vertaald naar hoe we dat dan in de praktijk doen, kom je bij onze visie: In een snel veranderende wereld wil SnelStart bevlogen ondernemers helpen door complexe administratieve vraagstukken makkelijk te maken met inventieve oplossingen, zodat zij meer tijd en energie overhouden om te ondernemen.

Klantbeloftes: luisteren naar de klant

Wie de klant centraal zet, wil allereerst goed snappen wat de klant wil. En wat we daaraan kunnen toevoegen. Door te praten met - en luisteren naar - onze gebruikers, weten we steeds beter wat hen blij maakt. Daaraan dragen we dagelijks bij met onze klantbeloftes:

Persoonlijke aandacht

Je bent altijd welkom. Wij luisteren écht naar je, je bent voor ons belangrijk. Bij ons voel je je thuis, als onderdeel van de familie. Wij zorgen voor je en heb je hulp nodig, dan lossen we het samen op.

Zeker veilig

Toegankelijkheid is onze basis. Je boekhouding is het fundament van je bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je cijfers veilig zijn en dat je er altijd bij kunt.

Makkelijke oplossingen

Met onze jarenlange ervaring helpen we je graag met makkelijke boekhoudoplossingen. Daarmee neem je slimme beslissingen en behaal je betere resultaten. En we geven je een seintje als het beter kan.

Meer waarde

Je krijgt meer dan een boekhoudpakket. Wij helpen je met ondernemen. Alles vanuit één applicatie en samen met onze partners.

Onze klantbeloftes sluiten aan bij de kernwaarden die in ons dagelijks werk centraal staan: behulpzaam, betrouwbaar, oplossingsgericht en ondernemend. Daarbij is bevlogen de overkoepelende waarde; de manier waarop we het liefst aan alles werken.