‘De kracht van SnelStart is dat daadwerkelijk iedereen kan boekhouden'

Eric Bruil is partner bij Administratie-en Belastingadvieskantoor Te Poele – Bruil in Silvolde. Samen met Roosmarijn te Poele en Jos te Poele verzorgt hij onder andere de administraties van zo’n 100 bedrijven. Het is meteen duidelijk, deze mensen hebben oog voor de ondernemers die tegenover hen zitten en zijn van de persoonlijke aanpak.

Voor iedere ondernemer

Eric vertelt over zijn ervaringen met SnelStart. "Voor sommige bedrijven verzorgen wij bijna de gehele administratie en voor andere doen wij alleen het jaarwerk. SnelStart stelt ons in staat om er voor iedere ondernemer te kunnen zijn: de ondernemer die zijn administratie nog in een schoenendoos bewaart, de moderne organisatie die alles digitaal doet en alles wat daar tussenin zit."
SnelStart maakt mijn werk makkelijk.

Iedereen kan boekhouden

Op de vraag wat hij van SnelStart vindt, komt direct een duidelijk antwoord. "SnelStart is een gebruiksvriendelijk programma, voor ons en voor onze klanten. De kracht van SnelStart is dat daadwerkelijk iedereen kan boekhouden, ook mensen die niets met boekhouden hebben. SnelStart maakt boekhouden makkelijk voor mijn klanten en maakt mijn werk als adviseur makkelijker."

SnelStart is een gebruiksvriendelijk programma, voor ons en onze klanten.

Snel checken: hoe sta ik ervoor

Ook over het inlezen van de bankafschriften is Eric erg enthousiast. "Dit werkt gewoon heel erg goed. Er zitten geen fouten in en door het automatisch inlezen en afboeken besparen we erg veel tijd." Ter afsluiting is er nog een compliment voor de medewerkers van SnelStart. "De helpdesk is goed bereikbaar en we worden altijd vriendelijk geholpen. Dat vinden we erg belangrijk."

Ga ook voor gemak, tijdwinst en inzicht

Vraag nu gratis en vrijblijvend de online productdemo aan en ontdek de voordelen van een geautomatiseerde administratie. Ik wil een demo
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.