'Jarenlange ervaring staat garant voor kwaliteit'

Als je op Texel woont of verblijft, zie je ze regelmatig voorbij rijden: de bedrijfswagens van Zijm & Blonk. Het loodgieters- en autobedrijf op Nederlands grootste waddeneiland is van veel markten thuis. Het installatiebedrijf en SnelStart hebben iets gemeen: beide bedrijven vinden hun oorsprong op Texel. Zijm & Blonk is één van de eerste bedrijven op Texel die met SnelStart ging werken.

Van het aanleggen van water- en gasleidingen tot het plaatsen, installeren en repareren van cv-ketels. En van het aanbrengen van dakbedekking tot autoreparaties en apk-keuringen. ‘Onze werkzaamheden zijn inderdaad heel divers’, vertelt mede-eigenaar Serge Prins. ‘We werken zowel voor particulieren als bedrijven op heel het eiland. Momenteel zijn we onder andere bezig met een aantal klussen voor leer-werkbedrijf De Bolder.’

'Inmiddels staat de volgende generatie aan het roer.'

Zijm & Blonk kent een lange geschiedenis op Texel. Het oorspronkelijke bedrijf werd in 1953 opgericht door Versteegen & Boeijen. In 1969 nam Han Zijm dit over. Kees Zijm, zoon van Han, richtte samen met Nico Blonk in 1983 Zijm & Blonk op. Inmiddels staat de volgende generatie aan het roer, want drie jaar geleden namen Hans Zijm en Serge Prins het bedrijf over.

Daarvoor waren ze al jaren in dienst bij Zijm & Blonk. Die jarenlange ervaring staat garant voor vakkennis en kwaliteit.

Slimmer en sneller boekhouden?

Met SnelStart kies je zelf in hoeverre je je administratie automatiseert. Van razendsnel factureren en optimaal inzicht in je cijfers tot een geautomatiseerd debiteurenbeheer en/of voorraadbeheer. Bekijk nu welk pakket bij jouw bedrijf past. Bekijk meer
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.