'Jarenlange ervaring staat garant voor vakkennis en kwaliteit' #tofsteklanten

Als je op Texel woont of verblijft, zie je ze regelmatig voorbijrijden: de bedrijfswagens van Zijm en Blonk. Het loodgieters- en autobedrijf op Nederlands grootste Waddeneiland is van veel markten thuis. Het installatiebedrijf en SnelStart hebben iets gemeen: beide bedrijven vinden hun oorsprong op Texel. Zijm & Blonk is één van de eerste bedrijven op Texel die met SnelStart ging werken. Daarom hoort Zijm & Blonk ook bij onze #tofsteklanten. 

Van het aanleggen van water- en gasleidingen tot het plaatsen, installeren en repareren van CV-ketels. En van het aanbrengen van dakbedekking tot autoreparaties en APK-keuringen. ‘Onze werkzaamheden zijn inderdaad heel divers’, vertelt mede-eigenaar Serge Prins. ‘We werken zowel voor particulieren als bedrijven op heel het eiland. Momenteel zijn we onder andere bezig met een aantal klussen voor leer-werkbedrijf De Bolder.’

'Inmiddels staat de volgende generatie aan het roer.'

Zijm en Blonk kent een lange geschiedenis op Texel. Het oorspronkelijke bedrijf werd in 1953 opgericht door Versteegen en Boeijen. In 1969 nam Han Zijm dit over. Kees Zijm, zoon van Han, richtte samen met Nico Blonk in 1983 Zijm en Blonk op. Inmiddels staat de volgende generatie aan het roer, want drie jaar geleden namen Hans Zijm en Serge Prins het bedrijf over.

Daarvoor waren ze al jaren in dienst bij Zijm en Blonk. Die jarenlange ervaring staat garant voor vakkennis en kwaliteit.

Klik op de foto's voor meer verhalen over onze #tofsteklanten:

Smits_uien_tofsteklanten

Smits Uien

Slijkerman_tofsteklanten

Installatiebedrijf Ted Slijkerman

van_Rooijen_tofsteklanten

Van Rooijen Wijnimport

 

In minder tijd makkelijk boekhouden?

Het kan met SnelStart. Bekijk nu hoe je in no-time controle over je boekhouding en inzicht in je cijfers krijgt. Ondek welk pakket bij jou past.