Rij-instructeur? Deze software maakt je administratie makkelijker

Ben je rij-instructeur? Of eigenaar van een rijschool? Met de administratieve software van Dation, speciaal voor rijscholen, wordt het bijwerken van je administratie veel makkelijker.

Boekhouden wordt nog makkelijker

Bij SnelStart blijven we boekhouden makkelijker maken. Dit doen we door zoveel mogelijk administratieve processen te automatiseren. Een softwarepartner die hieraan bijdraagt is Dation.

Wat is Dation?

Dation Dashboard is een tool voor grote en kleine rijscholen die de planning en administratie versoepelt, door bijvoorbeeld de lestegoeden van de leerlingen direct te verwerken en de facturatie te automatiseren. De speciale rijlesplanner en de RijbewijsApp van Dation bieden jou de mogelijkheid je leerlingen en hun ouders meer te betrekken in de rij-opleiding. Ook heb je hiermee inzicht in de voortgang, planning en financiën per leerling.

De voordelen op een rij:

  • - Vermindering van personeelskosten door automatisering van planning en facturatie
  • - Hoger servicelevel door toegang voor leerlingen en ouders via de Rijlesplanner en de RijbewijsApp
  • - Beter aanbod aan de klant door koppeling met iDeal, KlantenVertellen en theorie
  • - De boekhouding snel en eenvoudig op orde door een directe koppeling tussen Dation en SnelStart
  • - Eenvoudiger en efficiënter plannen door live synchronisatie tussen instructeurs en kantoor

Koppeling met SnelStart
Dation sluit naadloos aan op de SnelStart-software. Klik hier voor meer informatie over koppelen en ontdek wat Dation voor jou kan betekenen!

 

 

Slimmer en sneller boekhouden?

Met SnelStart kies je zelf in hoeverre je je administratie automatiseert. Van razendsnel factureren en optimaal inzicht in je cijfers tot een geautomatiseerd debiteurenbeheer en/of voorraadbeheer. Bekijk nu welk pakket bij jouw bedrijf past. Bekijk meer
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.