Rij-instructeur? Ontdek de administratieve software voor rijscholen van onze partner Dation!

Standard Business ReportingOosterend, 23 mei 2016 – Bent u eigenaar van een rijschool? Dan spreekt software van onze partner Dation u vast aan! Met de administratieve software van Dation speciaal voor rijscholen, wordt het bijwerken van uw administratie nog makkelijker.

Boekhouden wordt nog makkelijker
Bij SnelStart blijven we boekhouden makkelijker maken. Dit doen we door zoveel mogelijk administratieve processen te automatiseren. Een software partner die hieraan bijdraagt is Dation.

Wat is Dation?
Dation Dashboard is een tool voor grote en kleine rijscholen die de planning en administratie versoepelt, door bijvoorbeeld de lestegoeden van de leerlingen direct te verwerken en de facturatie te automatiseren. De speciale rijlesplanner en de RijbewijsApp van Dation bieden u de mogelijkheid uw leerlingen en hun ouders meer te betrekken in de rij-opleiding. Ook heeft u hiermee inzicht in de voortgang, planning en financieen per leerling.

De voordelen op een rij
  • Vermindering van de personeelskosten door automatisering van planning en facturatie;
  • Hoger servicelevel door toegang voor leerlingen en ouders via de Rijlesplanner en de RijbewijsApp;
  • Beter aanbod aan de klant door koppeling met iDeal, KlantenVertellen en theorie;
  • De boekhouding snel en eenvoudig op orde door een directe koppeling tussen Dation en SnelStart;
  • Eenvoudiger en efficienter plannen door live synchronisatie tussen instructeurs en kantoor.

Koppeling met SnelStart
Dation sluit naadloos aan op uw huidige software. Klik hier voor meer informatie over koppelen of vraag een vrijblijvende demonstratie aan en ontdek wat Dation voor u kan betekenen!

 

 

In minder tijd makkelijk boekhouden?

Het kan met SnelStart. Bekijk nu hoe je in no-time controle over je boekhouding en inzicht in je cijfers krijgt. Ondek welk pakket bij jou past.