Deze SnelStart-tips mag je als kantoor niet missen

Wist je dat je de tabbladen in SnelStart kunt lostrekken en slepen naar een groot scherm? Of dat je met een heel eenvoudige toetsencombinatie twee vensters naast elkaar kunt openen? Dit en andere tips voor boekhouders en accountants legt collega Jim Schipper aan je uit.

1. RGS voor complete jaarcijfers

RGS, wat kun je er mee? Dankzij de geautomatiseerde regels heb je o.a. direct inzicht in de jaarcijfers. 

 

2. In twee schermen tegelijk werken 

Windowstoets + pijltje = twee vensters naast elkaar zetten in een beeldscherm. Ideaal bij het doen van de controle vanuit twee programma's. 

 

3. Supersnelle controle in de periodevergelijking

Vergeet het statische afdrukvoorbeeld. Gebruik de periodevergelijking. En vergelijk per jaar, maand of zelfs per grootboekrekening. Foutje gevonden? Klik direct door naar de boeking. Ideaal voor een supersnelle controle. 

 

4. Tabblad slepen naar tweede scherm 

SnelStart opdelen in twee schermen. Dat kan! Alle tabbladen in SnelStart kun je lostrekken en slepen naar jouw tweede beeldscherm. In scherm 1 doorloop je bijvoorbeeld rekeningen en in scherm 2 voer je de correcties door. 

 

Haal meer uit SnelStart met een gratis training

Werk je als boekhouder of accountant (net) met SnelStart? Leer het pakket optimaal te gebruiken en volg de gratis training van 60 minuten over SnelStart Accountant. Elke maandag om 10.30 uur. Bekijk de training
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.