Bezoek SnelStart op de Webwinkel Vakdagen

SnelStart staat woensdag 29 maart en donderdag 30 maart op de Webwinkel Vakdagen. Heb je een groothandel of webshop en wil je dit slimmer digitaliseren? Kom dan naar de Jaarbeurs Utrecht en bezoek ons op stand 149.

De Webwinkel Vakdagen zijn al ruim 15 jaar hét ontmoetingsplatform voor de e-commerce branche. Zo’n 250 e-commerce leveranciers en meer dan 200 sprekers staan klaar om bezoekers te adviseren en inspireren. Het is dé plaats om nieuwe inzichten op te doen en ervaringen uit te wisselen met duizenden vakgenoten.

Alles over digitale groei

Met SnelStart inHandel zet je de volgende stap naar digitale groei met je groothandel of webshop. Denk aan het ophalen en verzamelen van orders, het aanmelden van pakketten en controle over je voorraden. Oók wanneer je ze verkoopt via online én offline kanalen. Wij vertellen je hier alles over op de Webwinkel Vakdagen bij stand 149. Meld je gratis aan!

Weten wat SnelStart voor jouw webshop of handelsbedrijf kan betekenen?

Laat je gratis adviseren door een van onze productspecialisten. Plan nu gratis en vrijblijvend je 1-op-1 adviesgesprek. Plan mijn adviesgesprek
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.