'Dit is precies waar automatisering voor bedoeld is'

Heb je een bedrijf in de bouwbranche? Wist je dat je SnelStart kunt koppelen aan Gilde Software? Hieronder de verhalen van twee klanten die profiteren van de handige koppeling tussen de beide programma’s.

Gilde Software mikt met een totaalpakket aan toepassingen vooral op projectmatige en dienstverlenende bedrijven in de bouwnijverheid. Met deze software kunnen ondernemers onder meer calculaties maken, offertes uitbrengen en projecten beginnen. Via een koppeling worden gegevens vanuit administraties in SnelStart automatisch ingelezen in het pakket van Gilde en andersom.
 

Werken met de twee pakketten gaat ultrasimpel

Jan van Keulen, gespecialiseerd in dakadvies en -calculatie, installeerde in 2008 het Gilde-systeem en SnelStart voor zijn calculatiebureau. “Door de koppeling wisselen de twee pakketten automatisch gegevens uit. Dat betekent gemakkelijk en snel factureren. En eenvoudig boekhouden. Werken met de twee pakketten gaat ultrasimpel.”
 
“Als ik een project heb afgerond, maak ik de factuur in orde. Zodra ik die in het Gilde-systeem digitaal verstuur, wordt er automatisch een exportbestand voor SnelStart klaargezet. Als SnelStart wordt gestart, worden die facturen automatisch in het verkoopboek gezet. De gefactureerde en nieuwe adressen gaan mee in de export. Daar heb je verder geen werk aan. Dit is precies waar automatisering voor bedoeld is.”
 

Prima combinatie, geweldige helpdesks

Linda van Eijk (Van Eijk Elektra) werkt sinds 2004 met SnelStart. “Het is zo gemakkelijk, onze accountant werkt er nu ook mee. Maar toen het drukker werd, wilden we méér. In 2012 maakten we op de Elektro Vakbeurs kennis met Gilde Software. Mijn man en ik waren meteen verkocht. We kunnen snel calculeren, offreren en projecten uitvoeren en bijhouden.”
 
“Heel belangrijk voor ons is ook de werkbon-app, om urenbriefjes digitaal in te vullen en te verwerken. Ik hoef alleen nog de ingevoerde gegevens te controleren. Niet overtikken, geen fouten maken. Alle gegevens staan direct in het Gilde-systeem en met dezelfde gegevens kunnen we ook meteen in SnelStart werken.”
 
“Dat is wel erg belangrijk: SnelStart vormt voor ons de basis en daar willen we beslist mee blijven werken, dus andere software moet daar goed op aansluiten. De combinatie met Gilde is ook wat dat betreft heel goed. Nog één ding dan: SnelStart en Gilde Software hebben allebei een geweldige helpdesk. Uitstekend bereikbaar, snel en met goede oplossingen.  Dat mag ook wel eens gezegd worden.”

Wat kan SnelStart voor jouw webshop of handelsbedrijf betekenen?

Laat je gratis adviseren door onze productspecialist. Plan nu gratis en vrijblijvend je 1-op-1 adviesgesprek in. Plan mijn adviesgesprek
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.