Zo zeg je gedag tegen kwartaalstress

Kwartaalstress, een bekend probleem in de boekhoudwereld. Gelukkig bestaan er genoeg oplossingen om dit te voorkomen. Van het verminderen van papierwerk tot het automatiseren van aangiftes. Leer in dit webinar hoe je gedag zegt tegen kwartaalstress en hallo zegt tegen efficiënt samenwerken met je klanten.

Steeds meer oplossingen

Geregeld horen we dat accountants en administratiekantoren tegen problemen aanlopen. Tijdnood, een overschot aan papierwerk en veel handmatige klussen zijn terugkerende issues, die onder andere leiden tot de bekende kwartaalstress. Gelukkig bestaan hier steeds meer oplossingen voor! In een wereld waar digitalisering en efficiëntie de norm zijn, schieten automatiseringsmogelijkheden te hulp. Ontdek nu hoe je je kantoor omtovert tot een efficiënte, toekomstbestendige werkplek.

Online samenwerken

Het voordeel van digitaal boekhouden is dat je ook makkelijker kunt samenwerken met klanten. Waar voorheen de klant met een dikke map zijn boekhouding moest aanleveren, kan nu vrijwel alles digitaal. Dit bespaart tijd en scheelt fouten! Door optimaal online samen te werken met klanten raak je steeds beter op elkaar ingespeeld. De ondernemer neemt meer verantwoordelijkheid voor zijn boekhouding en jij houdt meer tijd over voor advies. 

  • Zeg vaarwel tegen kwartaalstress

Ontdek hoe onze ondernemerspakketten zorgen voor een soepel administratieproces. Hoe? Simpelweg door bonnen gemakkelijk te scannen en digitaal aan te leveren. Verstuur moeiteloos facturen via de geavanceerde SnelStart Mailbox en laat bankmutaties automatisch verwerken. Samenwerken wordt leuk dankzij de handige SnelStart App. En krijg met één druk op de knop real-time inzicht via het financiële dashboard. De (kwartaal)stress verdwijnt als sneeuw voor de zon!

Grijp digitale kansen

  • - Laat je klanten eenvoudig bonnen en facturen sturen via de app op je telefoon
  • - Werk samen met klanten in één handige omgeving
  • - Automatiseer btw-aangiftes en verstuur ze met een druk op de knop
  • - Voldoe digitaal aan de wettelijke bewaarplicht 
  • - Maak je bedrijf klaar voor de toekomst

Gratis webinar

Wil je ook afscheid nemen van kwartaalstress? Leer dan meer over online samenwerken met je klant en wat het je oplevert. Meld je aan voor het gratis webinar en bedien meer klanten in minder tijd. Zo kun je toekomstbestendig werken zonder grote veranderingen. 

Schrijf me in voor het gratis webinar

 

 

Boekhouders en accountants opgelet

Maak je werk leuker en makkelijker, houd veel tijd over en werk samen met je klanten zoals jij dat wil. Bekijk alle voordelen van SnelStart Accountant. Bekijk nu
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.