SnelStart groeit en ook ons directieteam!

Leerlingen OSG Texel bezoeken SnelStart

Per 1 januari 2017 is het directieteam van familiebedrijf SnelStart uitgebreid met Roel Ploeg als financieel directeur. De bestaande directie, zijn broers Frits en Wim, is blij met deze versterking aangezien het team van SnelStart en de klantenkring fors groeiende is. De bijna 120 medewerkers bedienen ruim 56.000 klanten met slimme boekhoudoplossingen.

“Het komende jaar investeert SnelStart veel om het leven van ondernemers nog aangenamer te maken”, aldus Roel Ploeg. De online samenwerking tussen ondernemers en onze administratie- en accountantskantoren (ruim 3.000) gaat hier een grote rol in spelen. “De doorontwikkeling van onze webapplicatie heeft hierbij een hoge prioriteit. Altijd en overal inzicht in je administratie of dit nu op je tablet is of op je smartphone. Dat maakt ondernemen echt makkelijk!”

De visie van SnelStart is om de boekhouding van ondernemers 100% te automatiseren. Iedere ondernemer moet makkelijk kunnen boekhouden met SnelStart. Hiervoor zoekt SnelStart enthousiaste collega’s die met hun inbreng de resultaten van het bedrijf willen laten groeien. Herken jij jezelf hierin?

 

Slimmer en sneller boekhouden?

Met SnelStart kies je zelf in hoeverre je je administratie automatiseert. Van razendsnel factureren en optimaal inzicht in je cijfers tot een geautomatiseerd debiteurenbeheer en/of voorraadbeheer. Bekijk nu welk pakket bij jouw bedrijf past. Bekijk meer
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.