Ondernemende studenten strijden om SnelStart Startup Prijs

Studenten van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) maken de komende drie jaar kans op de SnelStart Startup Prijs. De studenten kunnen €10.000 winnen om hun idee te realiseren. Deze prijs, die elk half jaar wordt uitgereikt, hebben wij samen met HvA in het leven geroepen om veelbelovende startups de kans te geven zich te ontplooien.

Studenten van de HvA in het algemeen en van de opleiding 10K in het bijzonder (gericht op het starten van een onderneming) kunnen met hun idee voor een nieuw product of nieuwe dienst meedingen naar deze prijs.

 

10K Pre-Incubator programma

10K is binnen de HvA het vlaggenschip als het om ondernemerschap gaat. Het 10K Pre-Incubator programma start elk halfjaar, met als doel ondernemende ideeën van ambitieuze studenten verder te ontwikkelen. De 10K-coaches begeleiden de studenten bij de eerste fases en cruciale stappen van hun startup-idee. Deze maand is weer een nieuwe groep begonnen aan deze training, die twintig weken duurt. Deze studenten zijn de eersten die kans maken op de SnelStart Startup Prijs.
 
Tekst gaat verder onder de video.
 
 
Alle startup-teams moeten aan een jury bewijzen dat hun idee in de praktijk kan worden gebracht en een potentiële afzetmarkt heeft. Die jury bestaat uit Henk Meijer (SnelStart), Frank Jan de Graaf (HvA) en Jorge Labadie (merkbureau 37°Celsius). Zij zullen op basis van de gepresenteerde pitches en businessplannen een uiteindelijke winnaar kiezen.
 

Prijs in twee delen

De SnelStart Startup Prijs heeft een waarde van €10.000. De prijs bestaat uit twee delen: een geldprijs ter waarde van €5.000 en een op de behoefte van de winnaar afgestemde ondersteuning ter waarde van nogmaals €5.000 vanuit SnelStart. Daarbij kun je denken aan het inrichten van de administratie, marketingadviezen en meer. Verder bieden wij de winnaar een mentor en een werkplek in ons kantoor in Alkmaar aan.
 

Bevlogen ondernemers helpen

Wij stellen deze prijs beschikbaar vanuit onze visie om bevlogen ondernemers te helpen. Ook zien we dit als een kans om ons bedrijf te profileren bij jonge ondernemers.

Slimmer en sneller boekhouden?

Met SnelStart kies je zelf in hoeverre je je administratie automatiseert. Van razendsnel factureren en optimaal inzicht in je cijfers tot een geautomatiseerd debiteurenbeheer en/of voorraadbeheer. Bekijk nu welk pakket bij jouw bedrijf past. Bekijk meer
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.