'Met minimale tijdsinvesteringen maximaal resultaat'

Hoe geweldig is het als je van je hobby je beroep kan maken. Bianca en Herbert Rougoor hebben een grote passie voor sport. ‘Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van survivalsport opgebouwd, door deel te nemen aan survivalruns, het organiseren van runs, het bouwen van hindernissen en het begeleiden van atleten.’ Daarnaast geven ze wekelijks zelf trainingen in een prachtige ruimte naast hun winkel. Bianca en Herbert weten dus als geen ander welke kleding, welke materialen en welk schoeisel je het beste kunt gebruiken.

Handig online

Bianca werkt voornamelijk met de onlineapplicatie van SnelStart. "Deze is handig in het gebruik en zorgt ervoor dat ik met een minimale tijdsinvestering het maximale resultaat behaal." Ze is vaak aanwezig op evenementen en beurzen. "Ik kan op de diverse locaties waar ik ben mijn bonnen inscannen, een factuur maken, direct mailen en dan ben ik weer klaar."
SnelStart maakt mijn werk makkelijk.

Iedereen kan boekhouden

Haar boekhoudster adviseerde Bianca om over te stappen naar SnelStart. "Ik ben tevreden met haar advies. Zij heeft veel meer inzicht in mijn financiële administratie dan ik. Zij doet ook veruit het meeste werk. Ik doe alleen wat echt noodzakelijk is, simpelweg omdat de tijd en motivatie mij ontbreken."

Ga ook voor gemak, tijdwinst en inzicht

Vraag nu gratis en vrijblijvend de online productdemo aan en ontdek de voordelen van een geautomatiseerde administratie. Ik wil een demo
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.