5 inspirerende boeken voor boekhouders

Managementboeken, de winkels liggen er vol mee. Elke week komt er wel iets nieuws uit. Wij selecteerden 5 boeken met inspiratie over veranderen van denkwijzen en het omgaan met problemen. Met welk boek begin jij?

 

 OIP

Weten wat je niet weet

Adam Grant

Als kennis macht is, is weten wat je niet weet wijsheid. Adam Grant is expert in het veranderen van de manier waarop we denken en schrijft hier over de waarde van heroverwegen en de kracht van twijfel. Overtuigingen heroverwegen is lastig, want soms zijn ze zo’n sterk onderdeel van uw identiteit dat verandering erg moeilijk is. Grant verrast met een humoristische schrijfstijl, waarin veel ruimte is voor zijn eigen fouten.

9789400510548-375-0

Zoals verwacht loopt alles anders

Berthold Gunster

Wat kunt u doen als u met een probleem wordt geconfronteerd? De auteur van Omdenken helpt in dit boekje van elk probleem een kans te maken. Benut het probleem en stop het probleem als probleem te zien. Deze handleiding laat zien hoe elk probleem op een constructieve manier kan worden aangepakt.

748x1200

De Orka Award

Ken Blanchard

Wes Kingsley duikt in de wereld van de orka en leert over vertrouwen kweken, goed gedrag prijzen en verkeerd gedrag corrigeren. Deze lessen trekt hij door naar zijn eigen werk- en gezinssituatie. Het boek geeft een prachtige les in de kracht en de effectiviteit van positieve feedback. Een veelgeprezen boek voor mensen die alles uit hun leiderschapsfunctie willen halen.

106x155

MBA in één dag

Ben Tiggelaar

De basiskennis die elke manager zou moeten hebben, vindt u in dit boek. Het helpt u kennis uit de praktijk op efficiënte manier te verbinden met de belangrijkste inzichten op managementgebied. Vind antwoord op vraagstukken rond leiderschap, organisatie, strategie en uitvoering waar u tegenaan loopt bij het managen van een bedrijf, afdeling of team.

109x155

Adviseren voor accountants

Lau Haegens

  • In een tijd waarin een groot deel van de boekhouding wordt gedigitaliseerd, transformeert de rol van accountant steeds meer in die van organisatieadviseur. Dat brengt onzekerheden met zich mee. Dit boek bevat een kant-en-klare methode voor adviserende accountants, financieel experts en organisatieadviseurs. Hiermee help je klanten binnen 3 maanden hun resultaten te verbeteren aan de hand van 6 kritische resultaatbepalers.

Slimmer en sneller boekhouden?

Met SnelStart kies je zelf in hoeverre je je administratie automatiseert. Van razendsnel factureren en optimaal inzicht in je cijfers tot een geautomatiseerd debiteurenbeheer en/of voorraadbeheer. Bekijk nu welk pakket bij jouw bedrijf past. Bekijk meer
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.