5 inspirerende boeken

Managementboeken, de winkels liggen er vol mee en elke week komt er wel weer wat nieuws uit. We zijn voor onze blogs altijd op zoek naar interessante informatie. Zit er een boek voor jou bij?

 OIP

Weten wat je niet weet 

Adam Grant 

Als kennis macht is, is weten wat je niet weet wijsheid. Adam Grant is expert in het veranderen van de manier waarop we denken en schrijft hier over de waarde van heroverwegen en de kracht van twijfel. Overtuigingen heroverwegen is lastig, want soms zijn ze zo’n sterk onderdeel van uw identiteit dat verandering erg moeilijk is. Grant verrast met een humoristische schrijfstijl, waarin veel ruimte is voor zijn eigen fouten.

9789400510548-375-0

Zoals verwacht loopt alles anders

Berthold Gunster

Wat kunt u doen als u met een probleem wordt geconfronteerd? De auteur van Omdenken helpt in dit boekje van elk probleem een kans te maken. Benut het probleem en stop het probleem als probleem te zien. Deze handleiding laat zien hoe elk probleem op een constructieve manier kan worden aangepakt.

748x1200

De Orka Award

Ken Blanchard

Wes Kingsley duikt in de wereld van de orka en leert over vertrouwen kweken, goed gedrag prijzen en verkeerd gedrag corrigeren. Deze lessen trekt hij door naar zijn eigen werk- en gezinssituatie. Het boek geeft een prachtige les in de kracht en de effectiviteit van positieve feedback. Een veelgeprezen boek voor mensen die alles uit hun leiderschapsfunctie willen halen.

106x155

MBA in één dag

Ben Tiggelaar

De basiskennis die elke manager zou moeten hebben, vindt u in dit boek. Het helpt u kennis uit de praktijk op efficiënte manier te verbinden met de belangrijkste inzichten op managementgebied. Vind antwoord op vraagstukken rond leiderschap, organisatie, strategie en uitvoering waar u tegenaan loopt bij het managen van een bedrijf, afdeling of team.

109x155

Adviseren voor accountants

Lau Haegens

In een tijd waarin een groot deel van de boekhouding gedigitaliseerd wordt, transformeert de rol van accountant steeds meer in die van organisatieadviseur en dat brengt onzekerheden met zich mee. Dit boek bevat een kant-en-klare methode voor adviserende accountants, financieel experts en organisatieadviseurs. Hiermee helpt u klanten binnen drie maanden hun resultaten te verbeteren aan de hand van zes kritische resultaatbepalers.

In minder tijd makkelijk boekhouden?

Het kan met SnelStart. Bekijk nu hoe je in no-time controle over je boekhouding en inzicht in je cijfers krijgt. Ondek welk pakket bij jou past.