De grote SnelStart-verbouwing met Angular

De afgelopen maanden hebben we bij SnelStart met twee ontwikkelteams keihard gewerkt. De technologie waarmee de voorkant van SnelStart Web is gebouwd is overgezet naar een nieuwe versie. Het resultaat: het beste SnelStart Web tot nu toe.

Angular

Het framework dat we gebruiken, AngularJS, is met een grootschalige update gekomen: Angular2 (oftewel Angular). Het team dat AngularJS maakte, zag problemen in de schaalbaarheid naar grote applicaties. Deze werden stroperiger, startten langzaam en waren moeilijk te onderhouden. Daarom zijn wij opnieuw begonnen, met als resultaat: Angular.
Waar AngularJS één grote brei aan scripts was bestaat Angular uit verschillende bouwblokken. Hierdoor is de applicatie kleiner en kan deze sneller inladen. Daarnaast wordt de interface direct opgebouwd, zodat je het scherm minder ziet flikkeren.

Kwaliteitsverbetering

De afgelopen maanden is elk onderdeel van SnelStart Web overgezet naar het nieuwe framework. Alle delen van de webapplicatie zijn daarmee aangeraakt. In de afgelopen 2 jaar zijn dat er behoorlijk veel geworden. Om de functionaliteiten en kwaliteit te behouden was het daarom van groot belang om alles goed te testen. Dit resulteerde in een nauwe samenwerking met de testers. Uit de samenwerking zijn slechts kleine punten gekomen die in de oude versie niet lekker liepen.

Die punten werden meteen opgepakt! Dit heeft gezorgd voor een grote slag in de snelheid van SnelStart Web. Ook zijn er verbeteringen gedaan in de gebruikerservaring én in de technische kwaliteit van het product.

Waarom kiezen voor een boekhoudsysteem?

Starten met een boekhoudsysteem kan eenvoudig. Je kunt je pakket eerst 30 dagen gratis proberen. Daarbij is er online veel informatie beschikbaar over boekhouden en het opzetten van een administratie in de vorm van webinars, instructievideo’s en kennisartikelen.
Een belangrijk voordeel van administratieve software is dat SnelStart verantwoordelijk is voor het doorvoeren van alle wijzigingen in belastingregels. In de communicatie hierover word je als klant goed geïnformeerd. De grootste reden om een boekhoudsysteem te gebruiken, is de automatisering van je boekhouding.

State-of-the-art

In de softwareontwikkeling is het ontzettend belangrijk bij te blijven met de technologie. Door de overgang naar Angular zijn er meer mogelijkheden op het gebied van web. Zo kunnen we makkelijker en sneller nieuwe functionaliteiten maken, eenvoudig met push-notificaties werken en kunnen we gebruikmaken van de nieuwste technologie die Angular adopteert.
Daarnaast is de infrastructuur, waarop SnelStart Web draait, geüpdatet naar een nieuw systeem binnen Microsoft Azure. Hierdoor kunnen we tijdens drukke periodes sneller schakelen en binnen no-time een nieuwe versie uitrollen naar productie.

 

Slimmer en sneller boekhouden?

Met SnelStart kies je zelf in hoeverre je je administratie automatiseert. Van razendsnel factureren en optimaal inzicht in je cijfers tot een geautomatiseerd debiteurenbeheer en/of voorraadbeheer. Bekijk nu welk pakket bij jouw bedrijf past. Bekijk meer
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.