Een klant vertelt: zo werkt koppelen met Visionplanner

Op 19 november 2020 van 10:00 tot 11:00 uur gaven SnelStart en Visionplanner samen een gratis webinar over de koppeling tussen onze software. Een gezamenlijke klant vertelde tijdens dit event over zijn ervaring met deze koppeling in de praktijk. Je kijkt hier het webinar terug.

Snelstart & Visionplanner

Efficiënte software staat bij zowel Visionplanner als SnelStart centraal. En daarom organiseerden we samen een gratis online webinar. Zowel de software van SnelStart als Visionplanner kwamen in het webinar uitgebreid aan bod.

Online webinar

In het online webinar op 19 november 2020 vertelden we je in een uur meer over de koppeling tussen SnelStart en Visionplanner. In een gezamenlijke presentatie lichtten we toe hoe onze producten elkaar door middel van de koppeling versterken en je daardoor sneller klaar bent met je werk.

Klant aan het woord

Tijdens het event vertelde een gezamenlijke klant over zijn ervaringen met het digitaliseren van de administratieve werkzaamheden en rapportages. Zo vertelde hij hoe zijn kantoor SnelStart en Visionplanner gebruikt in de dagelijkse praktijk. Daarnaast legden we uit hoe je de automatische koppeling op basis van RGS tot stand brengt en wat de voordelen hiervan zijn.

Je kunt het webinar terugkijken via onderstaande knop.

Kijk hier het webinar terug

Slimmer en sneller boekhouden?

Met SnelStart kies je zelf in hoeverre je je administratie automatiseert. Van razendsnel factureren en optimaal inzicht in je cijfers tot een geautomatiseerd debiteurenbeheer en/of voorraadbeheer. Bekijk nu welk pakket bij jouw bedrijf past. Bekijk meer
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.