'Efficiënt werken, dat scheelt mij een hoop tijd’

"Het was in het drukke zomerseizoen niet meer te behappen om alle facturen steeds maar door te sturen naar de boekhouder, dus toen ben ik zelf met SnelStart begonnen." Chantal Schouten van Bourgondisch Café De Waag in Alkmaar merkt dat het bijhouden van de administratie sindsdien een stuk makkelijker is geworden. "Efficiënt werken, daar hou ik van. Dit scheelt mij een hoop tijd."

Makkelijker maken

Bourgondisch Café De Waag bevindt zich op het Waagplein waar de wereldberoemde kaasmarkten zijn, een echte A-locatie dus. In dit grandcafé kunnen bezoekers in een sfeervolle ambiance genieten van een hapje en een drankje, zowel binnen als op het gezellige terras. Chantal geniet van haar werk, maar kwam er afgelopen jaar wel achter dat het steeds meer een uitdaging werd om bij te blijven met de administratie.

"Ik wilde dit makkelijker maken. Mijn boekhouder werkte al met SnelStart. Toen ik aangaf dat ik niet alle facturen meer wilde printen of doorsturen, stelde hij voor dat ik ze zelf ging invoeren. Ik ben erg blij dat ik dit nu doe. Ik kan alles heel makkelijk uploaden en heb de facturen ook later steeds bij de hand. Dat is erg handig als je snel even iets wilt opzoeken. Na het uploaden worden de meeste gegevens automatisch bijgewerkt. Het staat allemaal gelijk netjes in de administratie, mijn boekhouder hoeft alleen nog maar te controleren."

Je ziet meteen wat er betaald is en wat niet.

Actueel overzicht

Chantal vindt het overzicht dat het dashboard geeft erg prettig. "Je ziet meteen wat er betaald is en wat niet. Je kunt ‘real time’ zien hoe je ervoor staat. Wat ik ook erg handig vind, is de koppeling met de bank. De afschriften staan meteen in je administratie. Het mooie van SnelStart is dat je heel makkelijk je eigen taken kunt uitbreiden, als je dat zou willen. Mijn kennis is nu nog niet heel breed, maar hier ga ik me zeker in verdiepen in de voor ons wat rustigere winterperiode."

Ga ook voor gemak, tijdwinst en inzicht

Vraag nu gratis en vrijblijvend de online productdemo aan en ontdek de voordelen van een geautomatiseerde administratie. Ik wil een demo
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.