SnelStart staat in de Top 250 Groeibedrijven 2017

Uit onderzoek van de Erasmus Universiteit is gebleken dat SnelStart één van deze snelst groeiende bedrijven van Nederland is. In 2015 waren snelgroeiende bedrijven, oftewel scale-ups, verantwoordelijk voor de groei van 73.680 nieuwe banen in Nederland. De afgelopen jaren is ook het softwarebedrijf SnelStart sterk gegroeid qua aantal medewerkers en aantal klanten. Dit heeft geresulteerd tot een plek in de Top 250 Groeibedrijven van 2017.

SnelStart groeit hard!

Het personeelsbestand is in de afgelopen 4 jaar gegroeid van 35 FTE naar 110 FTE. Dit heeft geresulteerd in vele vernieuwingen in het boekhoud- en facturatiepakket. Het aantal klanten is inmiddels de 56.000 gepasseerd, waarvan een groot deel in de Cloud werkt. Ook het serviceniveau is de afgelopen jaren enorm gestegen. De Klantenservice is beter bereikbaar dan ooit en de klanttevredenheid maakt een mooie groei door. De snelle groei levert dus ook resultaat op.

Groei jij ook met ons mee?

De visie van SnelStart is om de boekhouding van ondernemers 100% te automatiseren. Om dit te realiseren zoeken wij uitbreiding voor ons enthousiaste team. Wij zijn op zoek naar ambitieuze adviseurs, innovatieve ontwikkelaars, testers met een oog voor detail en creatieve content marketeers.

Over de Top 250 Groeibedrijven 2017

De Top 250 Groeibedrijven is een samenwerking tussen de Erasmus Universiteit en NLGroeit. De Top 250 Groeibedrijven 2017 is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management (RSM) en het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE). 2017 is het eerste jaar dat de Top 250 Groeibedrijven wordt gepubliceerd.

Slimmer en sneller boekhouden?

Met SnelStart kies je zelf in hoeverre je je administratie automatiseert. Van razendsnel factureren en optimaal inzicht in je cijfers tot een geautomatiseerd debiteurenbeheer en/of voorraadbeheer. Bekijk nu welk pakket bij jouw bedrijf past. Bekijk meer
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.