Hoe je administratiestress kunt voorkomen met een boekhoudpakket

Boekhouden is voor de meeste ondernemers geen hobby, maar je kunt het jezelf wel makkelijker maken. Je kunt je administratie op verschillende manieren automatiseren. De pakketten van SnelStart helpen je daarbij. Voor iedere ondernemer is er een passend pakket.

Je boekhouding op orde en tijd overhouden

Ieder kwartaal weer op het laatste moment je administratie bijwerken, bonnen kwijt zijn en in de stress schieten omdat je geen tijd hebt. Je hebt geen idee hoeveel btw je terug moet betalen en schrikt iedere keer weer van het bedrag. Herken je dit?

Hoe fijn zou het zijn als je per maand, week of zelfs per dag kunt zien hoe je ervoor staat? Dat je bonnetjes niet meer hoeft te bewaren? Facturen binnen één minuut hebt verstuurd? Door handmatige handelingen in je boekhouding te automatiseren en online samen te werken met je accountant of boekhouder houd je tijd over en vermijd je administratiestress.

Automatiseren bespaart tijd en voorkomt fouten

Je kunt je administratie op verschillende manieren automatiseren. De eerste stap is dat je bonnen en facturen digitaal aanlevert bij je  boekhouder, in plaats van op papier. Dat doe je door je bonnetjes te scannen met een app op je mobiel. Zo hoef je niet bij je boekhouder langs met een stapel bonnetjes én wordt alles veel sneller verwerkt.

Maar er zijn ook meer uitgebreide oplossingen, zoals een volledig geïntegreerd voorraadsysteem, waarin je actief op voorraden kunt managen en nooit meer misgrijpt tijdens het orderpicken. Door je boekhouding te koppelen aan andere software, bijvoorbeeld van je webshop of je urenregistratie, maak je een eind aan het handmatig overtikken van informatie. Je voorkomt fouten en bespaart jezelf veel tijd.

Up-to-date administratie zonder stress

Via de SnelStart App lever jij eenvoudig je administratie aan. Jij of je accountant verwerkt deze. Dankzij online samenwerken kun je tegelijkertijd in de administratie werken. Zo voorkom je stress rond de btw-aangifte en is je administratie altijd up-to-date. Op deze manier: 

  • Ben je minder tijd kwijt aan het aanleveren van je administratie
  • Heb je 24/7 actueel inzicht in je cijfers via een handig dashboard
  • Is kennis van boekhouden niet nodig
  • Spreek je samen met je accountant af wie wat doet in de boekhouding
  • Houd je meer tijd over om te ondernemen

Voor iedere ondernemer een passend pakket

De 6 pakketten van SnelStart helpen op verschillende manieren om je administratie te automatiseren. Als je bedrijf groeit, groeit SnelStart met je mee. Je kunt eenvoudig upgraden naar een hoger pakket, met meer mogelijkheden om handelingen te automatiseren. Maar hoe weet je nu welk pakket het beste bij jou past?
 

Een nieuw e-book legt je uit wat de diverse pakketten precies bieden. Bovendien maak je kennis met de sympathieke, jonge ondernemer Barry. Je leest hoe hij de boekhouding van zijn snel groeiende bedrijf toch makkelijk kan bijhouden door in iedere fase te kiezen voor het juiste softwarepakket. Nieuwsgierig? Lees dan snel het e-book. Je download het boekje via de onderstaande knop.

New call-to-action

Na het lezen van dit e-book weet je:

  • Wat je kunt doen met de verschillende SnelStart-pakketten
  • In welke situaties je bepaalde functionaliteiten goed kunt gebruiken
  • Hoe je SnelStart-pakket meegroeit met je bedrijf
  • Welk pakket het beste bij je past
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud van dit artikel is met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het zijn dat de regels inmiddels zijn aangepast, of jouw situatie onder de uitzonderingen valt. Check daarom altijd met je boekhouder of accountant of je het goed doet. Komen jullie er samen niet uit? Vraag dan de Belastingdienst.

 

In minder tijd makkelijk boekhouden?

Het kan met SnelStart. Bekijk nu hoe je in no-time controle over je boekhouding en inzicht in je cijfers krijgt. Ondek welk pakket bij jou past.