Loon Salarissoftware koppelt met API van SnelStart

door: SnelStart op: 12 juli 2017

Loon Salarissoftware koppelt met API van SnelStart

Loon Salarissoftware koppelt aan het nieuwe online boekhoudplatform van SnelStart.


Het betalen van de salarissen is nog makkelijker geworden met de nieuwe koppeling. Vanuit Loon worden de loonjournaalposten automatisch in de boekhouding in SnelStart toegevoegd. Loon exporteert uiteraard ook de salarisbetalingen naar de bank. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook de kans op fouten wordt kleiner.

Wie volgt?

Loon is het eerste salarispakket dat aansluit op het nieuwe online platform van SnelStart. SnelStart heeft als doel om de boekhouding volledig te automatiseren. Het platform, waar branchegerichte softwareleveranciers op kunnen aansluiten, is hierin een belangrijke stap. Naast salarispakketten gaat het daarbij onder meer om software voor CRM, webshops of rapportage. Ook vakspecifieke applicaties voor bijvoorbeeld kappers of fietsenmakers kunnen direct aansluiten.

Over Loon

Loon is hét salarisprogramma voor het MKB. Met 8.900 gebruikers, die samen meer dan 100.000 bedrijven verlonen, is Loon het meest verkochte salarispakket van Nederland. Loon streeft ernaar om tegen de laagst mogelijke prijs een zo compleet mogelijk, gebruikersvriendelijk programma te bieden. In het programma zijn alle regelingen, percentages en premies voor 200 beroepsgroepen reeds aanwezig.