Loon Salarissoftware koppelt met SnelStart

Het betalen van de salarissen is nog makkelijker met de nieuwe koppeling tussen Loon en SnelStart. Loonjournaalposten worden vanuit Loon automatisch in de boekhouding in SnelStart toegevoegd. Loon exporteert ook de salarisbetalingen naar de bank. Dit bespaart tijd en verkleint de kans op fouten.

Wie volgt?

Loon is het eerste salarispakket dat aansluit op het online platform van SnelStart. SnelStart automatiseert de boekhouding van ondernemers, boekhouders en accountants. Het in 2017 gelanceerde platform, waar branchegerichte softwareleveranciers op kunnen aansluiten, is hierin een belangrijke stap. Naast salarispakketten gaat het daarbij onder meer om software voor CRM, webshops of rapportage. Ook vakspecifieke applicaties voor bijvoorbeeld kappers of fietsenmakers kunnen direct aansluiten.

 

Over Loon

Loon is hét salarisprogramma voor het MKB. Met 8.900 gebruikers, die samen meer dan 100.000 bedrijven verlonen, is Loon het meest verkochte salarispakket van Nederland. Loon streeft ernaar om tegen de laagst mogelijke prijs een zo compleet mogelijk, gebruiksvriendelijk programma te bieden. In het programma zijn alle regelingen, percentages en premies voor 200 beroepsgroepen reeds aanwezig.

In minder tijd makkelijk boekhouden?

Het kan met SnelStart. Bekijk nu hoe je in no-time controle over je boekhouding en inzicht in je cijfers krijgt. Ondek welk pakket bij jou past.
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.