Ontmoet SnelStart tijdens de KvK Startersdag op 16 maart!

Van idee naar werkelijkheid, van droom naar realiteit. Ben je van plan je eigen bedrijf op te zetten? Of ben je zojuist gestart? Er komt veel op je af als je voor jezelf begint, het inrichten van je administratie bijvoorbeeld. Daar helpen we je graag bij! Zien we jou tijdens de KvK Startersdag op zaterdag 16 maart?

De KvK Startersdag vindt plaats in Amsterdam, Arnhem en Breda en duurt van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis. Meld je dus snel aan!

 

Tijdens de KvK Startersdag vind je op de inspiratiemarkt allerlei informatie en ideeën die je helpen jouw eigen bedrijf tot een succes te maken. Een team van SnelStart is de hele dag aanwezig. We nodigen je ook van harte uit om een van de twee inspiratiesessies bij te wonen op deze dag. Een van onze collega’s laat je daarin zien hoe boekhoudsoftware je leven als ondernemer makkelijk maakt. We zien je graag op 16 maart. Tot dan!

 

Slimmer en sneller boekhouden?

Met SnelStart kies je zelf in hoeverre je je administratie automatiseert. Van razendsnel factureren en optimaal inzicht in je cijfers tot een geautomatiseerd debiteurenbeheer en/of voorraadbeheer. Bekijk nu welk pakket bij jouw bedrijf past. Bekijk meer
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.