‘Ik kan dit iedereen aanraden, want wie heeft tegenwoordig geen smartphone?’

‘‘SnelStart is ideaal voor jonge mensen, die altijd onderweg zijn." Maria José Rikken is erg te spreken over de gebruiksvriendelijkheid van SnelStart. Zij en haar zoon Jaime José Kortram zijn de eigenaren van De Spanjaard Scooters, gevestigd in hartje Uitgeest. Hier kun je terecht voor reparaties én voor de aanschaf van een nieuwe, tweedehands of custom-made scooter. Ze startten begin 2018 en de zaken gaan goed: ze gaan mogelijk al uitbreiden."

Eenvoudig en snel

"Ik werkte al veel langer met SnelStart, omdat ik ook freelance boekhouder ben", vertelt Maria. "Vooral voor Jaime is SnelStart een uitkomst. Op termijn neemt hij de zaak over, dus ik ben hem al een beetje aan het inwerken op boekhoudgebied. Als hij onderweg is, maakt hij een foto van de bonnetjes en zet die gelijk in de administratie. Heel eenvoudig en snel." Jaime vertelt dat hij eigenlijk niet dol is op boekhouden. "Ik ben vooral bezig met de scooters. Dat vind ik leuk, de administratie niet. Maar op deze manier is het wel heel makkelijk en je raakt ook nooit meer een bonnetje kwijt. Dat is vooral handig, omdat ik met onze reparatieservice veel op pad ben. Ik kan dit iedereen aanraden, want wie heeft er tegenwoordig nu geen smartphone?".

Vinger aan de pols

Maria doet de meer ingewikkelde zaken in de boekhouding. "Omdat alles meteen wordt ingevoerd, heb je altijd overzicht en kun je makkelijk de vinger aan de pols houden. Een uitgebreide papierwinkel en een stoffige boekhouding: dat is gelukkig verleden tijd. Ik begeleid momenteel veel mensen die vanuit het buitenland hier zijn komen wonen en die de Nederlandse manier van boekhouden niet gewend zijn. Ik raad ze dan SnelStart aan. Ik heb met veel meer pakketten gewerkt, maar het invoeren is meestal een drama. Bij SnelStart niet. Probeer het gewoon, het vergemakkelijkt zóveel."
Een uitgebreide papierwinkel en een stoffige boekhouding: dat is gelukkig verleden tijd!

Ga ook voor gemak, tijdwinst en inzicht

Vraag nu gratis en vrijblijvend de online productdemo aan en ontdek de voordelen van een geautomatiseerde administratie. Ik wil een demo
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.