Tester Irene bij Girls in de IT Alkmaar

Bij SnelStart werken heel wat vrouwen. IT is allang niet meer alleen het domein van mannen. Daarom vinden we het supercool dat IT=Alkmaar binnenkort de eerste Meetup voor vrouwen houdt. Meer meiden in de IT, dat zien we graag. En een van onze testers, Irene, vertelt daar over haar vak!

Is de IT iets voor jou? 

Op dinsdag 21 mei is de eerste Girls-avond. Dit gebeurt op locatie, bij Herke ICT Group aan de Toermalijnstraat in de Alkmaarse Boekelermeer. Wil je meer weten over werken in de IT? Met een hapje en een drankje praten we je bij over de ontwikkelingen en laten we je zien wat er allemaal mogelijk is in de IT voor vrouwen zoals jij. Je kunt in gesprek met andere vrouwen die al een job hebben in deze branche. Bijvoorbeeld als developer, tester of UX-designer.

Inspiratie

Tijdens deze eerste Girls-avond geeft onze eigen Irene Ligthart een quick view in de wereld van softwaretesten. Irene is een van de testers bij SnelStart en legt uit waar de uitdrukking 'spin in het web' vandaan komt. Als ervaren IT'er kan ze je alles vertellen over haar rol in softwareontwikkeling en wat haar werk zo leuk maakt.Ook andere vrouwelijke IT-professionals komen aan het woord. UI/UX Designer Manouk Bot vertelt over haar werk en software developer Sanne Bhatti-Losekoot laat zien hoe je een game bouwt.

Is de IT iets voor jou? Of je al kennis hebt van programmeren of er nog alles over moet leren, maakt niet uit. Deze dames willen je inspireren tot een geweldige carrière in de IT.

De meetup is van 18.00 tot 20.30 uur. Wil je het hele programma zien en meer weten over de sprekers? Op de site van IT=Alkmaar vind je het allemaal. Daar kun je je ook aanmelden voor deze avond.

Slimmer en sneller boekhouden?

Met SnelStart kies je zelf in hoeverre je je administratie automatiseert. Van razendsnel factureren en optimaal inzicht in je cijfers tot een geautomatiseerd debiteurenbeheer en/of voorraadbeheer. Bekijk nu welk pakket bij jouw bedrijf past. Bekijk meer
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.