Onze Renate is Secretaresse van het Jaar

Een handkus van Jort Kelder bezegelde dinsdagavond 16 april haar overwinning: onze eigen Renate Smidt is door Opleidingsinstituut Schoevers uitgeroepen tot Secretaresse van het Jaar 2019.

Onze 23-jarige directiesecretaresse kwam als beste uit de bus na diverse voorrondes, waarin zij zichzelf moest presenteren. Zij liet hierbij elf andere kandidaten achter zich, die waren geselecteerd uit de vele nominaties. Het thema van dit jaar – Verbinden: de kern van succes – bleek Renate op het lijf geschreven. Als secretaresse is zij een verbindende factor, die niet alleen ondersteunend werkt, maar ook sparring partner en organisator is binnen het bedrijf. Zelf noemt Renate dat ‘Secretaresse 2.0’.

Geduchte concurrenten

Tegenstanders in deze competitie waren niet de minste. De twee andere finalisten waren hoogvliegers Alianne Ballemans van het Franciscus Gasthuis & Vlietland en Emy van Meel van leasemaatschappij Alphabet Nederland. Ervaren krachten die zich, net als Renate, van hun beste kant lieten zien tijdens de finale.

Voor een volle zaal wist Renate de vakjury te overtuigen dat zij met haar 23 lentes de beste secretaresse van Nederland is. Renate: "Ik wil een voorbeeld zijn voor andere secretaresses en het imago van de secretaresse afstoffen." Met deze overwinning zet Renate daarin een belangrijke stap. SnelStart is trots op deze topper!

Slimmer en sneller boekhouden?

Met SnelStart kies je zelf in hoeverre je je administratie automatiseert. Van razendsnel factureren en optimaal inzicht in je cijfers tot een geautomatiseerd debiteurenbeheer en/of voorraadbeheer. Bekijk nu welk pakket bij jouw bedrijf past. Bekijk meer
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.