Begin goed op de KvK Startersdagen!

Van idee naar werkelijkheid, van droom naar realiteit. Ben je van plan je eigen bedrijf op te zetten? Of ben je net gestart? Er komt veel op je af als je voor jezelf begint, het inrichten van je administratie bijvoorbeeld. Want waar begin je nou eigenlijk? Wij helpen je hier graag bij! Zien we jou tijdens de KvK Startersdag op zaterdag 2 november?

De KvK Startersdag vindt plaats in Rotterdam, Utrecht & Groningen en duurt van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis en aanmelden kan via deze link. Daar vind je ook meer informatie over het programma. Meld je dus snel aan!

Tijdens de KvK Startersdag vind je op de inspiratiemarkt allerlei informatie en ideeën die je helpen jouw eigen bedrijf tot een succes te maken. Ook wij zijn de hele dag aanwezig! En nodige je van harte uit om een van de twee inspiratiesessies bij te wonen op deze dag. Een van onze collega’s laat je daarin zien hoe boekhoudsoftware je leven als ondernemer makkelijk maakt. Mis dit niet!

We zien je graag op 2 november. Tot dan!

Slimmer en sneller boekhouden?

Met SnelStart kies je zelf in hoeverre je je administratie automatiseert. Van razendsnel factureren en optimaal inzicht in je cijfers tot een geautomatiseerd debiteurenbeheer en/of voorraadbeheer. Bekijk nu welk pakket bij jouw bedrijf past. Bekijk meer
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.