‘Prettig dat mijn boekhouder alles kan checken’

"Dit jaar ben ik begonnen met mijn eigen zaak en dus ook met mijn boekhouding. Met SnelStart is het bijhouden van je administratie heel eenvoudig." Annemiek Trager nam in mei 2018 Besseling over, een speciaalzaak voor mooie en kwalitatieve leren kleding, leren tassen en lammy coats. De winkel is al 39 jaar een begrip in Alkmaar. Vandaar ook dat de naam in stand bleef, maar wel met de toevoeging ‘by Annemiek’. Zij zet de vertrouwde lijn voort, aangevuld met een eigen, frisse stijl.

Minder fouten

Nu ze zelfstandig ondernemer is, moet Annemiek ook haar boekhouding bijhouden. Dat doet ze met SnelStart. "Dat werd mij geadviseerd door mijn boekhouder, die er al mee werkte. Het bevalt prima. Het is heel makkelijk om te gebruiken. Ik boek dagelijks alle in- en verkoopfacturen in. Het uploaden van facturen gaat steeds sneller, vooral ook omdat het systeem steeds meer gegevens herkent en die automatisch invult in de administratie." Het automatisch inlezen van bankafschriften vindt Annemiek ook een uitkomst. "Dat verkleint het aantal fouten."

Het automatisch inlezen van bankafschriften verkleint het aantal fouten.

Uitbreiding mogelijk

‘Mijn boekhouder kijkt met me mee’, vervolgt Annemiek. "Ik vind het prettig dat hij alles kan checken. De boekhouder zegt dat ik het goed doe. Op termijn zou ik zelf meer willen weten over het lezen van het dashboard en andere rapportages, maar op dit moment houd ik me vooral nog bezig met het opzetten van mijn zaak. Ik vind het wel ideaal dat die uitbreiding in de toekomst mogelijk is."

Vind een boekhouder bij jou in de buurt

Werk samen met een boekhouder, zodat je meer tijd hebt om te ondernemen. Samen bepaal je wie wat doet in de administratie. Vind een boekhouder bij jou in de buurt. Vind een boekhouder
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.