SnelStart-tip: factuursjablonen

Nog makkelijker werken met SnelStart? In deze blog geven we tips over factuursjablonen.

Stel, je verhuurt een (deel van je) pand. Het is niet fraai om die verhuurnota met je ‘normale’ factuursjabloon te versturen en daarbij de standaardmailtekst te gebruiken. Maak dan een sjabloon aan, met natuurlijk de periode (die je automatisch kunt plaatsen) en zorg ervoor dat de mailtekst is aangepast.

Sla dit sjabloon op onder een nieuwe naam, in dit voorbeeld ‘Huur’. Bij de volgende keer kies je dan voor het nieuwe sjabloon ‘Huur’ en klaar ben je.

Ook als je bij de KvK meerdere handelsnamen hebt en je jezelf wilt profileren met aparte facturen, kun je een extra sjabloon aanmaken, bijvoorbeeld ‘Groothandel’. Bij elk sjabloon kun je aparte bijlagen meesturen (met SnelStart 12).

Werk je nog met oudere factuuropmaken? Laat je dan eens verrassen door de nieuwe, of laat de bestaande ‘upgraden’.

Lees meer over factuuropmaak en sjablonen op ons Kennisplein. Je kunt ook contact opnemen met de iPartners van SnelStart. Zij zijn bekend met de oudere en de nieuwe opmaken.

blogtrainers10

 

Slimmer en sneller boekhouden?

Met SnelStart kies je zelf in hoeverre je je administratie automatiseert. Van razendsnel factureren en optimaal inzicht in je cijfers tot een geautomatiseerd debiteurenbeheer en/of voorraadbeheer. Bekijk nu welk pakket bij jouw bedrijf past. Bekijk meer
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.