SnelStart in de KvK Business Challenge

Wij zijn op zoek naar zzp’ers, startups en andere ondernemers die kunnen helpen met het beantwoorden van deze vraag: ‘Hoe kan SnelStart ervoor zorgen dat haar klanten alleen nog maar digitale kassabonnen ontvangen, zonder deze eerst ergens handmatig in te voeren en/of te scannen?’

SnelStart doet mee aan de KvK Business Challenge. Samen met PostNL, Sandd, de Consumentenbond en nog vijf andere deelnemende partijen zijn we op zoek naar ondernemers die antwoorden hebben op innovatieve vraagstukken.

Help mee een manier te vinden om kassabonnen automatisch te verwerken

De Kamer van Koophandel (KvK) biedt voor ondernemers een innovatieplatform waarop ze interactie kunnen hebben met onder andere SnelStart. De Challenge duurt zes weken. Zes weken waarin vragen gesteld kunnen worden, ideeën worden gedeeld en nieuwe samenwerkingen ontstaan. 

We blijven innoveren 

Wij voelen ons meer dan vereerd dat we mogen deelnemen aan de KvK Business Challenge. We willen met ons idee zorgen dat bedrijven nog meer grip houden op hun financiën. De mogelijkheid om zakelijke betalingen automatisch in de boekhouding te verwerken biedt nog meer gemak bij het boekhouden. Bonnen raken niet meer kwijt, fouten worden voorkomen en ondernemers hebben meer tijd om in hun onderneming te stoppen. Help jij SnelStart aan een manier om kassabonnen volledig geautomatiseerd te verwerken?

Slimmer en sneller boekhouden?

Met SnelStart kies je zelf in hoeverre je je administratie automatiseert. Van razendsnel factureren en optimaal inzicht in je cijfers tot een geautomatiseerd debiteurenbeheer en/of voorraadbeheer. Bekijk nu welk pakket bij jouw bedrijf past. Bekijk meer
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.