'Ik kan het iedereen aanraden om over te stappen'

"Eigenlijk zocht ik een tool waarmee ik vlot bonnetjes kon aanleveren, maar SnelStart brengt me veel meer. En dat tegen een heel vriendelijke prijs. Ik vind het eigenlijk jammer dat ik hiermee niet eerder ben gaan werken."

Uitgebreide mogelijkheden

Nathalie Menke van ME professionals maakt nog maar kort gebruik van SnelStart, maar is nu al erg enthousiast over de mogelijkheden. "Met je smartphone maak je een foto van je bonnetje en zet je ’m meteen in je administratie. Naast het makkelijk verwerken van die bonnetjes heb ik nu een dashboard waarmee ik altijd overzicht heb. Het is gebruiks- én prijsvriendelijk."

Nathalie regelt met haar organisatiebureau alles wat buiten de ‘core business’ van ondernemers valt, zoals het efficiënt organiseren van een verhuizing of evenement, het structureren van de workflow of de reorganisatie van het secretariaat. Ze neemt neventaken op zich, zodat de ondernemers zich kunnen concentreren op hun eigenlijke werk. Ook zelf houdt ze graag die focus, vandaar dat ze op zoek ging naar een handigere manier om haar boekhouding te regelen.

"Andere pakketten kunnen ingewikkeld zijn, dit werkt heel gemakkelijk."

Aanrader

"Mijn boekhouder gaf me het advies met SnelStart te gaan werken en dat doe ik nu met veel plezier. Een systeem waarbij je zo min mogelijk werk hebt, is heel handig als je veel onderweg bent zoals ik. Mijn boekhouder kijkt met me mee en ik heb altijd een actueel overzicht. Andere pakketten kunnen ingewikkeld zijn, dit werkt heel gemakkelijk. Ik kan het iedereen aanraden om over te stappen."

Ga ook voor gemak, tijdwinst en inzicht

Vraag nu gratis en vrijblijvend de online productdemo aan en ontdek de voordelen van een geautomatiseerde administratie. Ik wil een demo
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.