Benut rapportagetools via SnelStart

Wilt u als kantoor uw klanten zo goed mogelijk van advies voorzien? Maak dan gebruik van de rapportagemogelijkheden die SnelStart biedt in samenwerking met gespecialiseerde partners. Geef uw klant op basis van de uitkomsten advies op maat.

Visionplanner levert financiële rapportagesoftware waarmee eenvoudig rapportages worden gemaakt, op basis van de boekhouding in SnelStart. Visionplanner biedt ondernemers en accountants meer inzicht in de trends en de financiële ontwikkeling van het bedrijf. Dit cloudplatform is geschikt voor het maken van tussentijdse rapportages, jaarrekeningen en kredietrapportages.

Met de koppeling tussen SnelStart en CashController heeft u controle over de liquiditeitspositie en toekomstige financiële ruimte, op basis van de actuele boekhoudgegevens. Na een doorrekening van de meest recente informatie uit de SnelStart-administratie wordt de liquiditeitsontwikkeling voor de komende 13 weken in CashController zichtbaar. CashController rapporteert op weekbasis en gaat uit van de daadwerkelijke facturen en betalingsafspraken en het werkelijke betalingsgedrag.

Met LoanStreet kunt u razendsnel en gemakkelijk de beste financieringsdeal voor uw klanten regelen. LoanStreet analyseert op basis van een aanvraag en de gegevens uit SnelStart de financieringskans en toont direct bij welke van de 17 aangesloten financiers de kansen het grootst zijn. LoanStreet berekent dit kosteloos en snel.

In minder tijd makkelijk boekhouden?

Het kan met SnelStart. Bekijk nu hoe je in no-time controle over je boekhouding en inzicht in je cijfers krijgt. Ondek welk pakket bij jou past.