Tip voor ondernemers: het gemak van sneltoetsen

Nog makkelijker werken met SnelStart? Maak gebruik van de kennis van onze SnelStart-implementatiepartners en trainers WimJan van Velzen, Hans Groeneveld en Kees Huizer. In deze blog geven ze handige tips over sneltoetsen.

SnelStart is ooit ontwikkeld als Windows-toepassing. Ook als je tegenwoordig in de cloud werkt, gebruik je in feite nog een Windows-machine. En dat biedt veel voordelen met sneltoetsen.

Gemak

In de trainingen die onze implementatiepartners verzorgen, blijkt vaak dat simpele toetscombinaties nog niet bekend zijn. Zonde, want deze sneltoetsen kunnen heel veel gemak opleveren. Bekijk hieronder één van de vele praktische handigheidjes.

ALT+TAB: voor het wisselen tussen geopende toepassingen, bijvoorbeeld Excel en SnelStart. Je kunt deze toetsen ook gebruiken als je twee administraties moet bijhouden en in allebei tegelijk wilt werken. Dan zie je vaak dat de ene administratie wordt afgesloten en de ander wordt gestart, terwijl je SnelStart meerdere malen kunt openen. Dus als je de werkmaatschappij én de holding moet bijwerken, kun je beide administraties openen en met ALT+TAB switchen.

Veel meer SnelStart-sneltoetsen

Bekijk het uitgebreide overzicht met alle sneltoetsen.

Haal álles uit SnelStart, volg een training

Werk je met SnelStart? Zorg dat je álles uit je pakket haalt en meld je aan voor een van onze trainingen. Bekijk de trainingen
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.