‘SnelStart betekent voor onze klanten echt snel starten.’

"Voeten in de klei en handen uit de mouwen." Bart Lensink, oprichter van Cifrax Bedrijfsadviseurs in Zelhem, weet wie zijn klanten zijn en wat zij van zijn organisatie verwachten. "Wij zijn innovatief, proactief en houden van korte lijnen. Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben we vaak contact met ze. SnelStart zorgt ervoor dat we het persoonlijke contact ook echt waar kunnen maken. SnelStart sluit naadloos aan bij wat wij onze klanten willen bieden, service op maat."

Echt eenvoudig samenwerken

Cifrax richt zich op ondernemingen tot circa dertig werknemers. "We bedienen de meest uiteenlopende bedrijven. Van oudsher zijn we gespecialiseerd in zzp’ers in de bouw en de installatiebranche. In 2001 hebben we voor SnelStart gekozen en daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Een kind kan de was doen, zo eenvoudig is het echt! SnelStart betekent voor onze klanten echt dat ze snel kunnen starten. Of je nu meer of minder hebt met boekhouden, we hebben nog geen klant gehad die niet met SnelStart kan werken. Een gebruiksvriendelijker pakket bestaat er simpelweg niet."

"SnelStart sluit naadloos aan bij wat wij onze klanten willen bieden, service op maat."

Goed gereedschap

Het is duidelijk dat Bart ook naar de toekomst toe vertrouwen heeft in zijn samenwerking met SnelStart. "Ik heb hoge verwachtingen van de verdere online ontwikkelingen van SnelStart. Cifrax is toekomstgericht en SnelStart past hierbij. Goed gereedschap is het halve werk."

Ga ook voor gemak, tijdwinst en inzicht

Vraag nu gratis en vrijblijvend de online productdemo aan en ontdek de voordelen van een geautomatiseerde administratie. Ik wil een demo
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.