SnelStart opent kantoor in Alkmaar

We openen een nieuwe vestiging in Alkmaar! De expansie van ons Texelse familiebedrijf is groot en een vestiging in Noord-Holland biedt betere kansen op het vinden van goed gekwalificeerd personeel. Met name de behoefte aan IT-ontwikkelaars is groot.

We hebben in de afgelopen tien jaar een forse groei doorgemaakt. Ons personeelsbestand nam in het recente decennium toe van 40 naar bijna 130 medewerkers en het klantenbestand groeide naar ruim 64.000 ondernemers. Om toekomstige ontwikkelingen niet in gevaar te brengen en te kunnen blijven innoveren, zijn wij voortdurend op zoek naar goed gekwalificeerde medewerkers. Over de gehele linie blijkt het lastig om die naar het eiland te krijgen. Vooral IT-specialisten zijn moeilijk te vinden. Algemeen-directeur Frits Ploeg besloot daarom de sprong naar de vaste wal te wagen om daar een tweede vestiging op te starten.

 

Alkmaar

Uit onderzoek is gebleken dat regio Alkmaar goede kansen biedt voor expansie en het aantrekken van softwareontwikkelaars. Het nieuwe kantoor van SnelStart wordt gevestigd op een A-locatie aan de rand van Alkmaar: in het kantorenpand aan de Comeniusstraat waar ook de Kamer van Koophandel en Svenska Handelsbanken zijn gevestigd. Dit bedrijvenpand ligt langs de N9. Jaarlijks rijden hier vijftien miljoen passanten langs.

‘Een fantastische locatie met een enorme exposure’, aldus Frits Ploeg. SnelStart huurt ruim 1600 vierkante meter in het bedrijfspand van vastgoedeigenaren Klaver en Komen en wordt daarmee de grootste huurder. Naast een nieuwe ontwikkelafdeling zal ook een deel van de klantenservice in Alkmaar worden gehuisvest en komen er ruimtes voor colleges, seminars en het geven van trainingen aan accountantskantoren en ondernemers. De nieuwe vestiging gaat naar verwachting nog voor de zomer open en zal in de regio voor een groei van de werkgelegenheid zorgen.

Slimmer en sneller boekhouden?

Met SnelStart kies je zelf in hoeverre je je administratie automatiseert. Van razendsnel factureren en optimaal inzicht in je cijfers tot een geautomatiseerd debiteurenbeheer en/of voorraadbeheer. Bekijk nu welk pakket bij jouw bedrijf past. Bekijk meer
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.