SnelStart-vestiging Alkmaar feestelijk geopend

Margreet Ploeg, echtgenote van SnelStart-directeur Frits Ploeg, en directie-adviseur Henk Ploeg openden vrijdagmiddag met assistentie van een robot het nieuwe kantoor van SnelStart in Alkmaar, in het bijzijn van medewerkers en genodigden. Het boekhoudsoftwarebedrijf heeft nu twee vestigingen: een in Oosterend (Texel) en een in het kantorenpand aan de Comeniusstraat langs de N9.

Directeur Frits Ploeg wees in zijn welkomstwoord op de verbinding die door deze nieuwe vestiging ontstaat: met het vasteland, met de bedrijvigheid in Alkmaar en met de bruisende IT-sector in de regio. Wethouder Pieter Dijkman liet weten verheugd te zijn met de komst van SnelStart in de stad. “Ik ben er trots op dat een bedrijf als SnelStart deze stap maakt. Deze regio heeft een gunstig vestigingsklimaat en ik ben blij dat SnelStart hier een mooie plek heeft gevonden.”

 

Multifunctioneel en modern kantoor

SnelStart beschikt in Alkmaar over 1.600 m2. Naast werkplekken voor de medewerkers zijn er meerdere vergaderlocaties en ruimten waar colleges, seminars en trainingen worden gegeven. Erik Vasbinder van Architectenbureau URA zorgde de afgelopen maanden voor de inrichting. Uit de enthousiaste reacties van de aanwezigen viel op te maken dat de moderne vormgeving erg in de smaak valt. SnelStart is de grootste huurder van het pand op deze A-locatie, waarin ook onder meer de Kamer van Koophandel en Svenska Handelsbanken zijn gevestigd.

Groei werkgelegenheid

De afgelopen tien jaar maakte SnelStart een forse groei door. Het personeelsbestand nam in het recente decennium toe van 40 naar bijna 130 medewerkers en het klantenbestand groeide naar ruim 64.000 ondernemers. Om te kunnen blijven innoveren en door te groeien, is SnelStart voortdurend op zoek naar gekwalificeerde medewerkers. Over de gehele linie bleek het lastig om die naar Texel te krijgen. Vooral IT-specialisten zijn moeilijk te vinden.

Uit onderzoek bleek dat de regio Alkmaar goede kansen biedt voor expansie en het aantrekken van softwareontwikkelaars. Daarnaast vergroot de nieuwe locatie de zichtbaarheid van SnelStart. De opening van de nieuwe vestiging zal in de regio voor een groei van de werkgelegenheid zorgen. Op www.werkenbijsnelstart.nl/vacatures staat een overzicht van alle vacatures.

Slimmer en sneller boekhouden?

Met SnelStart kies je zelf in hoeverre je je administratie automatiseert. Van razendsnel factureren en optimaal inzicht in je cijfers tot een geautomatiseerd debiteurenbeheer en/of voorraadbeheer. Bekijk nu welk pakket bij jouw bedrijf past. Bekijk meer
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.