SnelStart is Microsoft Country Partner of the Year!

SnelStart kondigt met trots aan dat zij de Microsoft Country Partner of the Year Award 2017 heeft gewonnen voor Nederland. Uit ruim 8.000 Nederlandse partners en 18 genomineerden werd SnelStart gekozen tot winnaar van deze prestigieuze award. De leverancier van boekhoud- en facturatiesoftware voor het MKB is een voorbeeld van een innovatief bedrijf dat hard doorgroeit. Het softwarebedrijf doet dit met hun klantoplossingen die volledig gebaseerd zijn op de nieuwste Microsoft technologie.

Directeur Frits Ploeg van SnelStart: “Wij zijn ongelofelijk trots op deze erkenning vanuit Microsoft. De samenwerking met Microsoft Nederland, maar ook met de teams van Microsoft wereldwijd is uniek. Als softwarebedrijf van het eiland Texel werken wij samen met één van de grootste bedrijven ter wereld en zijn wij een volwaardige gesprekspartner. De keuze voor het cloud platform Azure van Microsoft een aantal jaren geleden heeft ervoor gezorgd dat wij als bedrijf hebben kunnen doorgroeien. Inmiddels werken 30.000 van onze klanten met hun administratie in de cloud van Microsoft.”

De Microsoft Country Partner of the Year Award onderscheidt partners op nationaal niveau, die excelleren in het leveren van op Microsoft technologie gebaseerde oplossingen aan meerdere klanten. Deze prijs erkent SnelStart vanwege de effectieve samenwerking met Microsoft Nederland. SnelStart heeft aangetoond dat innovatie en het maken van zakelijke impact hand in hand kunnen gaan. De migratie naar Azure heeft ervoor gezorgd dat elke nieuwe klant ook indirect een nieuwe klant van Microsoft wordt.

CEO Ernst-Jan Stigter van Microsoft Nederland: “SnelStart is voor mij een voorbeeld van een Nederlands bedrijf dat het digitale verschil maakt. De SnelStart propositie ‘wij maken boekhouden makkelijk’ is van Nederlandse makelij, powered by de Microsoft Cloud. Met deze oplossing kunnen we samen meer klanten nog beter van dienst zijn!”

Over de Microsoft Partner of the Year Awards
Met de Microsoft Partner of the Year Awards onderscheidt Microsoft wereldwijd haar partners die in het afgelopen jaar uitzonderlijke prestaties hebben geleverd met de ontwikkeling en levering van op Microsoft gebaseerde klantoplossingen.

LiselotteSchoo_Snelstart_01-06-2017_CPOTY-6937.jpg
Directeuren Frits en Roel Ploeg van SnelStart (midden) proosten met Rudy Doornewaard (Business Development Manager
Cloud Applications bij Microsoft Nederland) en productmanager Ivo Huizinga (SnelStart) op het behalen van de award.
[Foto: Liselotte Schoo Fotografie]

 

 

Slimmer en sneller boekhouden?

Met SnelStart kies je zelf in hoeverre je je administratie automatiseert. Van razendsnel factureren en optimaal inzicht in je cijfers tot een geautomatiseerd debiteurenbeheer en/of voorraadbeheer. Bekijk nu welk pakket bij jouw bedrijf past. Bekijk meer
Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld.