Digitale transformatie! Wat is dat eigenlijk?

door: Henry Been   op: 4 juli 2017 10:20:49 CEST

Het is al weer een week of vier geleden dat SnelStart officieel is uitgeroepen tot Microsoft Country Partner of the Year 2017. Een periode die is omgevlogen. Een periode vol gewoon werken, maar ook feest, felicitaties en genieten van wat je hebt bereikt. Maar wat hebben we nu eigenlijk bereikt? Wat maakt ons nu zo’n bijzondere partner? Wij zijn hét icoon van digitale transformatie in Nederland, maar wat is dat eigenlijk?

Lees verder

Een golf van vernieuwing bij SnelStart

door: Carlo Kuip   op: 9 juni 2017 9:43:35 CEST

In de IT spreekt men vaak over “the next wave”, de volgende golf van vernieuwing die alle aspecten van de IT zoals we die kennen zal veranderen. Waar ik in 2006 al eens gehoord had van het Cloud-computing concept vanuit ontwikkelingen bij Amazon, maakte ik in 2010 kennis met de Microsoft Cloud onder de naam “Azure”.  Die kans pakken heeft ons de afgelopen jaren enorm veel gave dingen gebracht, vorige week zelfs de bekroning tot Microsoft Country Partner of the Year. Maar hoe zijn we daar nu toe gekomen?

Lees verder

Onze reis van Texel naar Microsoft Country Partner of the Year...

door: Ivo Huizinga   op: 2 juni 2017 17:26:38 CEST

SnelStart is Microsoft Country Partner of the Year. BAM! Het nieuws moest even landen toen het mij en Frits (onze directeur) vorige week onder strenge voorwaarden werd verteld. Nu een week later is het enorme gevoel van trots nog steeds niet verdwenen. Een softwarebedrijf van het eiland Texel krijgt erkenning van één van de grootste bedrijven ter wereld: Microsoft. Ik wist dat we goed bezig waren, maar deze prijs is de bekroning voor onze gezamenlijke reis met Microsoft van de afgelopen jaren. Hoe deze reis verliep? Lees het verhaal van SnelStart door mijn ogen.

Lees verder