<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1705023512907518&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Met deze koppeling besparen ondernemers veel tijd

Ben je iedere maand veel tijd kwijt aan het verwerken van alle bedragen die op je zakelijke bankrekening worden bij- en afgeboekt? Stel je eens voor dat al deze bankmutaties automatisch verwerkt worden... En je er bijna geen omkijken meer..

Lees verder

Hoe je administratiestress kunt voorkomen met een..

Boekhouden is voor de meeste ondernemers geen hobby, maar je kunt het jezelf wel makkelijker maken. Je kunt je administratie op verschillende manieren automatiseren. De pakketten van SnelStart helpen je daarbij. Voor iedere ondernemer is..

Lees verder

5 redenen om voor een hoger boekhoudpakket te kiezen

De boekhouding blijft altijd zo’n taak die erbij hoort. Je hebt er geen tijd voor, geen zin in en vindt het lastig. Het liefst wil jij er geen omkijken naar hebben. Dat kan, door je administratie compleet uit te besteden. Maar, dan mis je..

Lees verder

Administratie uitbesteden én tijd overhouden doe je zo

Iedere ondernemer is anders. Maar één ding hebben ze gemeen: het bijhouden van de administratie is niet hun favoriete onderdeel. Wij weten dat en daarom maken wij boekhouden voor ondernemers makkelijk. Eén van onze nieuwe oplossingen is..

Lees verder

Hoe je nooit meer uren aan je webshop-boekhouding besteedt

E-commerce is in het afgelopen jaar enorm gegroeid. Zelfs mensen die vroeger nooit online iets bestelden hebben nu het gemak van online shoppen ontdekt. En fysieke winkels hebben tegenwoordig vaak een webshop ernaast. Maar naarmate de..

Lees verder

Van black box naar inzicht in je cashflow: een kwestie van..

Wendy Huijs – Van den Ham startte in 2017 met haar bedrijf Little Trophy. De sjaals en andere ambachtelijke fashion & home accessoires van Little Trophy staan bekend om de unieke, limited-edition designs en de prachtige stoffen, met..

Lees verder

Boekhouding automatiseren, waarom zou je dat doen?

Gegevens overtypen in je boekhouding kost veel tijd. En een foutje is zo gemaakt. Automatiseer het overnemen van data met koppelingen voor jouw boekhoudpakket. Een bankkoppeling om in- en verkopen automatisch te verwerken, je kassa..

Lees verder

Zo bespaar je als installateur veel dubbel werk: aan de..

Bestel je wel eens op locatie materialen en onderdelen? En zou het handig zijn als die bestellingen meteen in je administratie stonden als inkopen? Dat is nu mogelijk dankzij de koppeling tussen SnelStart en nieuwe app Minuba GO! van..

Lees verder

24/7 inzicht in je cijfers

Onbetaalde rekeningen, openstaande btw-aangifte, onverwerkte inkopen en je saldo. Heb jij dit allemaal overzichtelijk? Weet jij iedere dag hoe je er financieel voorstaat en of je je btw-aangifte al hebt gedaan? Krijg inzicht in je cijfers..

Lees verder

Hoe kies ik een boekhouder? Checklist met 11 tips!

Je bent overtuigd van de voordelen van een boekhouder of accountant en wilt graag je boekhouding (deels) uitbesteden. Zo maak je optimaal gebruik van alle fiscale voordelen, bespaar je tijd en hoef je je niet druk te maken over alle..

Lees verder

Boekhouding: zelf doen of uitbesteden?

Bij veel ondernemers staat boekhouden en je administratie bijwerken niet bovenaan op het lijstje van favoriete werkzaamheden. Toch is het één van de eerste dingen die je goed moet opzetten bij de start van je bedrijf. Je kunt je..

Lees verder

6 nadelen van boekhouden in Excel

Veel zzp’ers en kleine of beginnende ondernemers houden hun administratie bij in Excel. Vooral als je in het begin kosten wilt besparen en nog weinig facturen verstuurt, is het gebruik van Excel een voordelige keuze. Excel staat al op je..

Lees verder