De 10 manieren om uw vraag te stellen aan SnelStart

door: Ivo Huizinga   op: 7 februari 2017 16:24:07 CET

Heeft u onze nieuwe wachtmuziek met Texelse vogels en schapen al gehoord? Waarschijnlijk niet. De wachttijden van onze Klantenservice waren in januari niet wat u van ons gewend was. U hoefde in januari 2017 gemiddeld slechts 1 minuut te wachten om geholpen te worden. Graag gedaan!

Lees verder

Zó makkelijk begint u een nieuw boekjaar! Onze handige tips.

door: Ivo Huizinga   op: 2 januari 2017 16:46:12 CET

Het is 2017! De champagneflessen zijn leeg, de oliebollen zijn op en het vuurwerk is weer opgeruimd. Inmiddels staan er weer een aantal nieuwjaarsrecepties voor de deur. Oftewel: We hebben de jaarwisseling weer gehad. Gelukkig nieuw boekjaar!

De financiële jaarwisseling moet echter nog plaatsvinden. Met frisse moed beginnen u en uw onderneming aan een nieuw boekjaar. Een nieuw jaar met nieuwe kansen voor uw bedrijf. Een nieuw jaar betekent echter ook dat het oude moet worden afgesloten in financiële zin.

Lees verder

9 tips om in 2017 nog makkelijker te boekhouden in SnelStart

door: Marco Hage   op: 20 december 2016 16:24:41 CET

Toch even terugkijken! Het afgelopen jaar heeft SnelStart namelijk veel gerealiseerd om boekhouden nóg makkelijker voor u te maken. Start 2017 met een frisse blik en ontdek het gemak voor uw bedrijf. U besteedt in 2017 toch ook graag minder tijd aan uw administratie? Doe er uw voordeel mee in een gelukkig nieuw boekjaar!

Lees verder

Eindejaarstelling makkelijker maken? Denk hier dan eens over na!

door: Gerrit Valkenburg   op: 14 december 2016 10:36:00 CET

December: voor veel ondernemers een drukke maand. De feestdagen nemen een hap weg uit het aantal werkdagen, de afsluiting van het boekjaar neemt veel tijd in beslag en dan is er ook nog eens de eindejaarstelling. Vooral dat laatste krijgt binnen organisaties niet bepaald een warm welkom. Gelukkig kunt u, als ondernemer, de voorraadtelling een stuk makkelijker maken. We geven u graag een aantal tips in deze blog.

Dat de voorraadtelling zo’n issue is, komt vooral door de relevantie. Het belang van voorraadtelling ligt allereerst in het juiste beeld van de bedrijfssituatie, welke uw accountant wenst te zien. Bovendien kunt u alleen op de goede manier bijsturen als dit beeld klopt. Een correct beeld van de voorraad kan u daarnaast veel kosten besparen. Denk aan de ontevredenheid van klanten wanneer een product niet geleverd kan worden en alles wat daarop volgt: het communiceren naar de klant, het aanpassen in het systeem enzovoort.

Lees verder

Hulp nodig bij het versturen van de btw-aangifte? SnelStart helpt!

door: Eva Nicolai   op: 1 juli 2016 14:00:00 CEST

Hij komt er weer aan: de btw-aangifte! Op 31 juli moet de maand- of kwartaalaangifte bij de belastingdienst binnen zijn. Met SnelStart is het versturen van de btw-aangiftes snel en gemakkelijk. Toch nog hulp nodig bij het versturen van de aangifte? Ontdek de verschillende mogelijkheden die SnelStart aanbiedt!

Lees verder

5 handige apps voor ondernemers

door: Gerrit Valkenburg   op: 18 mei 2016 14:00:00 CEST

Uit een onderzoek van Telecompaper (juni 2015) bleek dat 81% van de bevolking tussen de 12 en 80 jaar een smartphone bezit. Dat betekent dat 4 op de 5 mensen een smartphone heeft. Een flinke stijging, want in het begin van 2010 had slechts 25% van de respondenten een smartphone. Ook ik kan me bijna niet meer voorstellen dat ik een aantal jaar geleden een telefoon had waar je alleen mee kon bellen en sms’en. En een aantal jaar dáárvoor had ik nog nooit van een mobiele telefoon – laat staan een smartphone – gehoord. Toen was het heel normaal dat er alleen een vaste telefoon was, maar als u nu deze video uit 1999 bekijkt, zult u ongetwijfeld moeten lachen om de opvatting van mensen over mobiele telefoons.

Tegenwoordig is een mobiel niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ook voor u als ondernemer brengt een smartphone veel gemakken met zich mee. U bent overal bereikbaar voor uw klanten, u kunt uw sociale media en e-mail bijhouden waar u maar bent en bovendien zijn er vele apps die voor u als ondernemer relevant zijn. In deze blog deel ik met u vijf handige apps (voor op uw mobiele telefoon, maar ook uw pc) die onmisbaar zijn voor u als ondernemer.

Lees verder

Slimme ondernemers benutten de 7 voordelen van e-facturatie

door: Eva Nicolai   op: 6 mei 2016 13:30:00 CEST

Iedere ondernemer verstuurt en ontvangt dagelijks facturen. Het overgrote deel van deze facturen wordt zelfs anno 2016 nog handmatig verwerkt. Dit terwijl er vele voordelen zijn op te noemen voor het gebruik van e-facturatie. Wist u dat leveranciers aan overheden binnen niet al te lange tijd zelfs verplicht worden tot e-factureren? Slimme ondernemers starten daarom vandaag nog met e-facturatie. Ontdek de 7 grootste voordelen!

Lees verder

Wat kiest u: een eigen webshop of een bestaand online verkoopplatform?

door: Gerrit Valkenburg   op: 18 april 2016 13:30:00 CEST

Als ondernemer wilt u natuurlijk graag uw producten verkopen. U zoekt daarvoor de juiste verkoopkanalen op. In veel gevallen gaat dit via wederverkopers om zodoende de zichtbaarheid (of in het rijtje van de 4 P’s - de Plaats) te vergroten. Veel ondernemers hebben zich de laatste jaren bezig gehouden met het toevoegen van het online kanaal door het opzetten van een webshop. Dat is natuurlijk mooi maar misschien ook wel een beetje vreemd.

Lees verder

In 7 stappen naar een perfect LinkedIn bedrijfsprofiel

door: Jacob-Jan Janssen   op: 31 maart 2016 14:00:00 CEST

Veel kleine ondernemers hebben, naast een website, enkel een bedrijfspagina op Facebook. Het grootste zakelijke sociale netwerk wordt vaak overgeslagen. Dat is zonde. Een LinkedIn pagina zorgt er namelijk voor dat uw onderneming beter te vinden is op Google. Trouwens, met 6 miljoen Nederlandse gebruikers is er een grote kans dat uw klanten zich al op LinkedIn bevinden!

Genoeg redenen om te beginnen toch? Het aanmaken van een bedrijfspagina is in elk geval zo gebeurd. Volg deze 7 stappen voor het maken van een sterk LinkedIn bedrijfsprofiel en ontdek wat LinkedIn uw bedrijf kan bieden!

Lees verder

Koppel uw administratie aan uw WooCommerce-webshop

door: Gerrit Valkenburg   op: 25 februari 2016 13:09:45 CET

Hoe zorgt u voor een efficiënt bedrijfsproces en voor een optimale tijdsbesteding? Vier redenen om uw administratie aan uw WooCommerce-webshop te koppelen.

Lees verder