De 10 manieren om uw vraag te stellen aan SnelStart

door: Ivo Huizinga   op: 7 februari 2017 16:24:07 CET

Heeft u onze nieuwe wachtmuziek met Texelse vogels en schapen al gehoord? Waarschijnlijk niet. De wachttijden van onze Klantenservice waren in januari niet wat u van ons gewend was. U hoefde in januari 2017 gemiddeld slechts 1 minuut te wachten om geholpen te worden. Graag gedaan!

Lees verder

Zó makkelijk begint u een nieuw boekjaar! Onze handige tips.

door: Ivo Huizinga   op: 2 januari 2017 16:46:12 CET

Het is 2017! De champagneflessen zijn leeg, de oliebollen zijn op en het vuurwerk is weer opgeruimd. Inmiddels staan er weer een aantal nieuwjaarsrecepties voor de deur. Oftewel: We hebben de jaarwisseling weer gehad. Gelukkig nieuw boekjaar!

De financiële jaarwisseling moet echter nog plaatsvinden. Met frisse moed beginnen u en uw onderneming aan een nieuw boekjaar. Een nieuw jaar met nieuwe kansen voor uw bedrijf. Een nieuw jaar betekent echter ook dat het oude moet worden afgesloten in financiële zin.

Lees verder

9 tips om in 2017 nog makkelijker te boekhouden in SnelStart

door: Marco Hage   op: 20 december 2016 16:24:41 CET

Toch even terugkijken! Het afgelopen jaar heeft SnelStart namelijk veel gerealiseerd om boekhouden nóg makkelijker voor u te maken. Start 2017 met een frisse blik en ontdek het gemak voor uw bedrijf. U besteedt in 2017 toch ook graag minder tijd aan uw administratie? Doe er uw voordeel mee in een gelukkig nieuw boekjaar!

Lees verder

Help, mijn team functioneert niet

door: Ellen Bot   op: 7 september 2016 8:34:21 CEST

Samenwerken. Er zijn al veel theorieën en strategieën over geschreven. Begrijpelijk, want samen sta je sterker en samen komt u verder dan alleen. Verder in uw eigen leven en verder in het zakenleven. Het klinkt mooi, maar u heeft vast tal van voorbeelden in uw eigen werk, waarbij dit niet zo vanzelfsprekend is. In de praktijk blijkt het vaak ontzettend moeilijk om een succesvol team te vormen.

Lees verder

Hulp nodig bij het versturen van de btw-aangifte? SnelStart helpt!

door: Eva Nicolai   op: 1 juli 2016 14:00:00 CEST

Hij komt er weer aan: de btw-aangifte! Op 31 juli moet de maand- of kwartaalaangifte bij de belastingdienst binnen zijn. Met SnelStart is het versturen van de btw-aangiftes snel en gemakkelijk. Toch nog hulp nodig bij het versturen van de aangifte? Ontdek de verschillende mogelijkheden die SnelStart aanbiedt!

Lees verder

Slimme ondernemers benutten de 7 voordelen van e-facturatie

door: Eva Nicolai   op: 6 mei 2016 13:30:00 CEST

Iedere ondernemer verstuurt en ontvangt dagelijks facturen. Het overgrote deel van deze facturen wordt zelfs anno 2016 nog handmatig verwerkt. Dit terwijl er vele voordelen zijn op te noemen voor het gebruik van e-facturatie. Wist u dat leveranciers aan overheden binnen niet al te lange tijd zelfs verplicht worden tot e-factureren? Slimme ondernemers starten daarom vandaag nog met e-facturatie. Ontdek de 7 grootste voordelen!

Lees verder

Trend: Waarom u straks ook chat met een robot

door: Jacob-Jan Janssen   op: 20 april 2016 13:30:00 CEST

Het is nu al een kwart eeuw geleden, dat de eerste webpagina's geschreven werden. Een ontwikkeling die een stuk verser in het geheugen ligt is de introductie van de smartphone applicatie. In de zomer van 2008 lanceerde een groot softwarebedrijf uit Californie de App Store, misschien wel de grootste aanjager van het succes van de iPhone. Veel mensen denken dat de (smartphone)app voorlopig de laatste ontwikkeling is in softwareland. Immers, het applicatie-aanbod groeit toch nog steeds? En er zijn toch geen goede alternatieven?

Lees verder

In 7 stappen naar een perfect LinkedIn bedrijfsprofiel

door: Jacob-Jan Janssen   op: 31 maart 2016 14:00:00 CEST

Veel kleine ondernemers hebben, naast een website, enkel een bedrijfspagina op Facebook. Het grootste zakelijke sociale netwerk wordt vaak overgeslagen. Dat is zonde. Een LinkedIn pagina zorgt er namelijk voor dat uw onderneming beter te vinden is op Google. Trouwens, met 6 miljoen Nederlandse gebruikers is er een grote kans dat uw klanten zich al op LinkedIn bevinden!

Genoeg redenen om te beginnen toch? Het aanmaken van een bedrijfspagina is in elk geval zo gebeurd. Volg deze 7 stappen voor het maken van een sterk LinkedIn bedrijfsprofiel en ontdek wat LinkedIn uw bedrijf kan bieden!

Lees verder

Mag u klantgegevens voor testdoeleinden gebruiken?

door: Aad van Gils   op: 15 december 2015 15:41:50 CET

Regelmatig bereiken mij vragen of er gebruik gemaakt mag worden gemaakt van klantdata voor testdoeleinden. Het doel is altijd om het programma beter te laten werken voor de klant. De  wetgever heeft daar regels aan verbonden en het ongevraagd gebruiken van klantdata voor testdoeleinden per definitie verboden.

Lees verder

Vergadertips voor wie (bijna) nooit vergadert met zijn personeel

door: Henk ten Cate   op: 10 december 2015 15:27:20 CET

Iedere startende ondernemer heeft een aantal bijzondere vergaderruimtes. Zijn auto, zijn bed, de badkamer. Maar zodra hij of zij meer medewerkers krijgt dan alleen zichzelf en/of zijn partner, worden de vergaderruimtes wat minder verrassend. Ook de samenstelling van groep wordt wat groter. De vergaderingen wat structureler (dat is écht iets anders dan gestructureerder), beter gepland en op normalere tijden. Negen tips om tijd te besparen voor iedereen die deze overstap maakt. Want zodra u met meer bent dan uzelf, moet u toch af en toe vergaderen.

Lees verder