De 10 manieren om uw vraag te stellen aan SnelStart

door: Ivo Huizinga   op: 7 februari 2017 16:24:07 CET

Heeft u onze nieuwe wachtmuziek met Texelse vogels en schapen al gehoord? Waarschijnlijk niet. De wachttijden van onze Klantenservice waren in januari niet wat u van ons gewend was. U hoefde in januari 2017 gemiddeld slechts 1 minuut te wachten om geholpen te worden. Graag gedaan!

Lees verder

Zó makkelijk begint u een nieuw boekjaar! Onze handige tips.

door: Ivo Huizinga   op: 2 januari 2017 16:46:12 CET

Het is 2017! De champagneflessen zijn leeg, de oliebollen zijn op en het vuurwerk is weer opgeruimd. Inmiddels staan er weer een aantal nieuwjaarsrecepties voor de deur. Oftewel: We hebben de jaarwisseling weer gehad. Gelukkig nieuw boekjaar!

De financiële jaarwisseling moet echter nog plaatsvinden. Met frisse moed beginnen u en uw onderneming aan een nieuw boekjaar. Een nieuw jaar met nieuwe kansen voor uw bedrijf. Een nieuw jaar betekent echter ook dat het oude moet worden afgesloten in financiële zin.

Lees verder

9 tips om in 2017 nog makkelijker te boekhouden in SnelStart

door: Marco Hage   op: 20 december 2016 16:24:41 CET

Toch even terugkijken! Het afgelopen jaar heeft SnelStart namelijk veel gerealiseerd om boekhouden nóg makkelijker voor u te maken. Start 2017 met een frisse blik en ontdek het gemak voor uw bedrijf. U besteedt in 2017 toch ook graag minder tijd aan uw administratie? Doe er uw voordeel mee in een gelukkig nieuw boekjaar!

Lees verder

Eindejaarstelling makkelijker maken? Denk hier dan eens over na!

door: Gerrit Valkenburg   op: 14 december 2016 10:36:00 CET

December: voor veel ondernemers een drukke maand. De feestdagen nemen een hap weg uit het aantal werkdagen, de afsluiting van het boekjaar neemt veel tijd in beslag en dan is er ook nog eens de eindejaarstelling. Vooral dat laatste krijgt binnen organisaties niet bepaald een warm welkom. Gelukkig kunt u, als ondernemer, de voorraadtelling een stuk makkelijker maken. We geven u graag een aantal tips in deze blog.

Dat de voorraadtelling zo’n issue is, komt vooral door de relevantie. Het belang van voorraadtelling ligt allereerst in het juiste beeld van de bedrijfssituatie, welke uw accountant wenst te zien. Bovendien kunt u alleen op de goede manier bijsturen als dit beeld klopt. Een correct beeld van de voorraad kan u daarnaast veel kosten besparen. Denk aan de ontevredenheid van klanten wanneer een product niet geleverd kan worden en alles wat daarop volgt: het communiceren naar de klant, het aanpassen in het systeem enzovoort.

Lees verder

Het lange wachten op uw geld is bijna voorbij! We gaan incasseren als de Duitsers!

door: SnelStart   op: 2 september 2016 13:30:00 CEST

Oosterend, 25 augustus 2016 - U heeft een nieuwe klant, super! U incasseert en moet vervolgens zes hele werkdagen wachten op uw geld. Dit komt, omdat in 2014 heel Europa is overgegaan op het nieuwe betaalsysteem SEPA. Daarbij is uw bankrekeningnummer veranderd in een 18 tekens lang IBAN nummer en is ons vertrouwde incasso systeem volledig op de schop gegooid. Gelukkig gaat dit in januari 2017 veranderen. Als u dan uw nieuwe klanten incasseert zal het geld binnen twee werkdagen op uw rekening staan. 

Lees verder

ZZP’ers met een huurhuis, opgelet! U betaalt mogelijk teveel belasting

door: SnelStart   op: 31 augustus 2016 10:21:40 CEST

Oosterend, 31 augustus 2016 - Uit een recente uitspraak van de Hoge Raad blijkt dat ZZP’ers de huurkosten voor een groot deel mogen aftrekken van de belasting. Volgens de raad is het huurrecht namelijk een vermogensrecht. Om deze reden mag het huurrecht onder het ondernemersvermogen gerekend worden. En dat kan een heleboel geld schelen! Maar, wat betekent dit nou eigenlijk precies voor u als ZPP’er en hoe gaat dit in zijn werk? Wij zochten het voor u uit!

Lees verder

Chat nu met één van onze medewerkers!

door: SnelStart   op: 10 augustus 2016 17:12:36 CEST

Oosterend, 10 augustus 2016 - Sinds kort biedt SnelStart de mogelijkheid om te chatten met één van onze medewerkers. Directe communicatie met de klantenservice van SnelStart. De mogelijkheid om te chatten verschijnt bijvoorbeeld op onze productpagina.

Lees verder

Ontdek alle mogelijkheden van SnelStart met de nieuwe instructievideo's!

door: SnelStart   op: 11 juli 2016 12:00:18 CEST

Oosterend, 11 juli 2016 - Ontdek alle mogelijkheden van SnelStart met de nieuwe instructievideo's! In enkele minuten geven de instructievideo's u een beknopte uitleg van een bepaald onderdeel in SnelStart. Hiermee helpen we u SnelStart optimaal te gebruiken!

Lees verder

Hulp nodig bij het versturen van de btw-aangifte? SnelStart helpt!

door: Eva Nicolai   op: 1 juli 2016 14:00:00 CEST

Hij komt er weer aan: de btw-aangifte! Op 31 juli moet de maand- of kwartaalaangifte bij de belastingdienst binnen zijn. Met SnelStart is het versturen van de btw-aangiftes snel en gemakkelijk. Toch nog hulp nodig bij het versturen van de aangifte? Ontdek de verschillende mogelijkheden die SnelStart aanbiedt!

Lees verder

Begin vandaag nog met ubbelen!

door: SnelStart   op: 25 mei 2016 11:00:00 CEST

Oosterend, 25 mei 2016 – Heeft u het al geprobeerd, ubbelen? Door te ubbelen wordt het bijhouden van uw administratie nog gemakkelijker! Nog nooit van ubbelen gehoord? Lees snel verder en ontdek deze nieuwe vorm van facturen versturen.

Lees verder