SnelStart doet kennis op bij Microsoft Build in Seattle

door: Frank Grootemaat   op: 16 mei 2018 9:06:12 CEST

Om voorop te blijven lopen in ontwikkelingen op programmeergebied, zorgen onze ontwikkelaars ervoor dat ze op de hoogte blijven van alle belangrijke trends. Vanuit dat oogpunt was een vijfkoppige SnelStart-delegatie afgelopen week aanwezig op het evenement Microsoft Build in Seattle.

Lees verder

De grote SnelStart verbouwing met Angular

door: Patrick Hollenberg   op: 21 september 2017 10:00:00 CEST

De afgelopen 2 maanden hebben we bij SnelStart met 2 ontwikkelteams keihard gewerkt! De technologie waarmee de voorkant van SnelStart Web is gebouwd is overgezet naar een nieuwe versie. Resultaat: het beste SnelStart Web tot nu toe!

Lees verder

Loon Salarissoftware koppelt met API van SnelStart

door: SnelStart   op: 12 juli 2017 16:03:20 CEST

Loon Salarissoftware koppelt aan het nieuwe online boekhoudplatform van SnelStart.

Lees verder

SnelStart lanceert online platform voor het MKB

door: SnelStart   op: 5 juli 2017 12:03:18 CEST

OOSTEREND NH, 4 juli 2017 – go2UBL is de eerste softwareleverancier die koppelt aan de nieuwe API van SnelStart. Dit nieuwe, state-of-the-art online platform werd op woensdag 10 mei gepresenteerd op de partnerdag van SnelStart. go2UBL is de eerste softwarepartner van SnelStart die koppelt via dit nieuwe platform. Op de Accountancy Expo eind juni is de koppeling tussen SnelStart en go2UBL live gezet voor alle gezamenlijke klanten.

Lees verder

Digitale transformatie! Wat is dat eigenlijk?

door: Henry Been   op: 4 juli 2017 10:20:49 CEST

Het is al weer een week of vier geleden dat SnelStart officieel is uitgeroepen tot Microsoft Country Partner of the Year 2017. Een periode die is omgevlogen. Een periode vol gewoon werken, maar ook feest, felicitaties en genieten van wat je hebt bereikt. Maar wat hebben we nu eigenlijk bereikt? Wat maakt ons nu zo’n bijzondere partner? Wij zijn hét icoon van digitale transformatie in Nederland, maar wat is dat eigenlijk?

Lees verder

Een golf van vernieuwing bij SnelStart

door: Carlo Kuip   op: 9 juni 2017 9:43:35 CEST

In de IT spreekt men vaak over “the next wave”, de volgende golf van vernieuwing die alle aspecten van de IT zoals we die kennen zal veranderen. Waar ik in 2006 al eens gehoord had van het Cloud-computing concept vanuit ontwikkelingen bij Amazon, maakte ik in 2010 kennis met de Microsoft Cloud onder de naam “Azure”.  Die kans pakken heeft ons de afgelopen jaren enorm veel gave dingen gebracht, vorige week zelfs de bekroning tot Microsoft Country Partner of the Year. Maar hoe zijn we daar nu toe gekomen?

Lees verder

Onze reis van Texel naar Microsoft Country Partner of the Year...

door: Ivo Huizinga   op: 2 juni 2017 17:26:38 CEST

SnelStart is Microsoft Country Partner of the Year. BAM! Het nieuws moest even landen toen het mij en Frits (onze directeur) vorige week onder strenge voorwaarden werd verteld. Nu een week later is het enorme gevoel van trots nog steeds niet verdwenen. Een softwarebedrijf van het eiland Texel krijgt erkenning van één van de grootste bedrijven ter wereld: Microsoft. Ik wist dat we goed bezig waren, maar deze prijs is de bekroning voor onze gezamenlijke reis met Microsoft van de afgelopen jaren. Hoe deze reis verliep? Lees het verhaal van SnelStart door mijn ogen.

Lees verder

Uw online administratie in SnelStart is geoptimaliseerd!

door: Henry Been   op: 9 mei 2017 8:44:44 CEST

Afgelopen maand heeft SnelStart weer een nieuwe grens doorbroken. Sinds eind april maken meer dan 25.000 ondernemers gebruik van een online administratie in SnelStart. Zo’n online administratie van SnelStart wordt opgeslagen als database op het cloudplatform Microsoft Azure (oftewel: een eigen Microsoft Azure SQL Database).

Lees verder

Slim samenwerken op het 2e Continuous Learning Event

door: SnelStart   op: 13 maart 2017 12:44:32 CET

Het Continuous Learning Event is een slimme samenwerking tussen UWV en Microsoft Nederland en probeert het gat in geschikt ICT-personeel te dichten. Op deze 2e editie staan 150 ICT werkzoekenden centraal. Zij worden in contact gebracht met bedrijven die op zoek zijn naar geschikte ICT-ers, zoals het Ministerie van Defensie, KPN en ook SnelStart.

Lees verder

#TechDaysNL 2016

door: Henry Been   op: 12 oktober 2016 15:41:07 CEST

Afgelopen dinsdag en woensdag heb ik samen met een aantal collega’s weer de Microsoft TechDays bezocht. Op de TechDays zorgen tal van sprekers ervoor dat je in twee dagen weer helemaal op de hoogte raakt van de nieuwste ontwikkelingen van Microsoft. Mijn eigen aandacht ging dit jaar niet alleen uit naar de sessies die gegeven werden, ik heb er dit jaar zelf ook twee mogen geven.

Lees verder